![]() |
|
Yardım ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim . |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yıldırım0707 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2014 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yıldırım0707
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2014 Saat 13:57 |
Öncelikle tüm peugeot ailesine selamlar , sizler ile burada bilgi alışverişinde bulunabilmek , fikir ve önerilerinizi duymak benim için çok mutlu edici bir durum .
![]() Bir kaç ay önce pejo 206 1.4 xr benzinli bir araç almıştım , aracıma hevesim ve ilgim olmasına rağmen ilk aldığım zaman , araç üzerine masraf edip görsel değişikliklere giremedim , bu değişiklikler için yeni yeni uygun oldum . resimleri sizler ile paylaşıcam . ![]() Sormak istediğim , yardımcı olmanızı rica ediceğim konu , 1)spoileri internet üzerinden alıcam 4 kapı ve 2 kapı araç içinde aynı ürün uyum sağlarmı ? 2) Yeni 195 50 r15 jant ve lastik aldım , 3.5 yay alıcam yaylar takıldıktan sonra arka torsiyonları düşürmezsem sorun yaşarmıyım ? Yardım ve önerilerinizi bekliyorum ... Teşekkürler
![]() |
|
///206///
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aracını güle güle kullan 1- spoileri ölçüleri 4 kapı yada 2 kapı diye ayrılmaz standarttır sadece modeline sen karar ver 2- 195 tabanlı lastikte sıkıntı yaşama ihtimalin var spor yaydan dolayı 3.5 yay görsel olarak bir değişiklik yapmaz ideali 5 lik yay dır . arka torsiyon olayıda sana kalmış ister arkayıda basarsın ister hiç elletmez kıç havada bırakırsın sana kalmış....
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Yıldırım0707 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2014 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yıldırım0707
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle her bir yorum için çok teşekkürler .
![]() Yay konusunda size katılıyorum , 3.5 mm pek fazla birşey değiştirmiycek ancak , net üzerinden yaptığım araştırmalarda 5 mm yay için amostörlerin değişmesi gerektiğini duydum oda maliyet olarak beni korkuttu , şuan aslında beni rahatsız eden teker çamurluk arasındaki boşluk , baktığımda rahat şekilde yayı görüyorum . Araçın ön kısım daha bile yukarda diyebilirim
![]() Düzenleyen Yıldırım0707 - 28 Nisan 2014 Saat 15:39 |
|
///206///
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |