![]() |
|
Aracım Çalışmıyor!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
OttomansCihad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OttomansCihad
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2014 Saat 15:34 |
Selamın aleykum herkese iyi günler arkadaşlar benim araçta bir problem vuku buldu birde sizden öneri ve bilgi almak için bir danışmak isterim. Sıkıntı dün sabah işe giderken oldu ki bir gün öncesinde de araçla işe gittim hiçbir problem yoktu fakat dün sabah araca bindim, kontağı çevirdim fakat araba çalışmadı sadece her kontağı çevirmem de duyduğum ses aynı sadece TIK başka birşey yok. Sizce bunun sebebi nedir ve maliyeti ne kadardır? Herkese şimdiden teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mars motoru yada komurde sikinti var biran once sanayiye ugrayin daha fazla sikinti acmadan basiniza
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
marş kömürü bitmiş olabilir, lambalar yanıyor mu ya da teyp çalışıyor mu akü bitmemişse sorun marştadır muhtemelen. yakıtın bitmiş olması ihtimali var mı? bir de araçta rölanti sönmeden gaz vermeyi denediniz mi?
|
|
![]() |
|
OttomansCihad ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OttomansCihad
Herşey normal yakıtta sıkıntı yok akü de herhangi bir problem yok herşey normal sadece dediğim insanı delirten tık sesi başka bir problem yok sanırım. Peki maaliyeti ne kadardır marş motorunun kömürü değişimi vs?
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
marşın bakım zamanı gelmiş ortalama masrafda 100-150 arası çıkar geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OttomansCihad
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için birşey daha sormak istiyorum. Bu marş ne kadar da bir bakim ister benim araç 2007 206 hdi
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
çok sık değişen bir şey değil galiba. bir de sanırım ne kadar çok kontak yaptığınızla alakalı kömürün bitiş ömrünü doğrudan etkiler diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
duruma göre ama 150 helan tutar tabiki yaptırcagın yerin işçiligi önemli bu tür işlerde.. birisi işçilik 50 ister birsi 100 ister bilemezsin marş motoru genelde işçilik çok tutar malz çok fazla birsey değil.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OttomansCihad
Tamam çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç çalıştıktan sonra marşa basılı tutmaya devam etmeyin motoru bu şekilde çok kolay yakarsınız. Çalıştırma alışkanlığınızı bir gözden geçirin muhtemelen bir yerlerde yanlış yapırsunuzdur ondan dolayı başınıza gelmiştir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OttomansCihad
Teşekkürler fakat marş aldıktan sonra tekrar basılı tutacagimi pek sanmıyorum araç biraz bakımsız ben ikinci sahibiyim benden önce bayan kullanıyordu belki sebebi bu olma ihtimali baya yüksek sanırım:))
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
büyük ihtimalle marş motorunun kömürü bitmiştir, aynı durum benim de başıma geldi. fiyatını tam hatırlamıyorum ama 100-150 lira falan olmadığını biliyorum. 50 lira civarında bir fiyat olabilir.
bir de yanlış kullanmayla alakalı değil bu kömürlerin belli bir ömrü vardır. bir de aracınızı kumandadan kilitleyip anahtarla açarsanız da aynı şekilde marş basmaz araç ilk önce kumandayla açtığınızdan emin olun. Düzenleyen ahmet_bjk - 27 Nisan 2014 Saat 19:42 |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Akünün kutup başları gevşemiş olabilir dün başıma geldi aynı şekilde akü kutup başlarını temizliyordum - olanı gevşek takmışım arkada olduğu için farketmedim ışıklar teyp herşey çalışıyor marşa basıyorum tık diyip kalıyordu ne oldu diye düşünürken kardeşim farketti marşa basınca aküden kıvılcım çıkıyor dedi bi baktım tam yerine oturmamış taktım düzeldi.. İsterseniz bi kontrol edin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |