![]() |
|
206 arka hoparlörler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yasonal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 19:43 |
Arkadaslar 206 aracim icin arka kapilara hoparlor aldim ama kapi dosemelerini soktum ancak kablo tesisati yok ne yapabilirim. .
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kablo tesisatı çekilecek.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
kablo tesısatı olması gerekıyor ama yoksa çekılcek arkadaşın dedığı gıbı olmaması çok ılgınç.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
hoparlor yok onu anlarım da bari fabrikasyon kablosu olaymıs. bana da ilginc geldi, yok yere kabloları ile oynatacaklar arabanın. tamam hoparlor koymasınlar ama madem kapının icine hoparlor yeri koydun, kabloyu da çek.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
yasonal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Hımm peki arkadaşlar bu kablo tesisatı çekim işi zahmetli bir iş midir..
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar birde malum tesisat için teyp yuvasından çıkacak.Birde bende orjinal teyp olduğu için takıp çıkardıktan sonra teyp kodu ister mi.Montaj sonrasında.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
İsteyebilir sanırım yılına göre değişiyor teyp kodu olup olmadığı. Benim 2007 kod mod istemedi.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler bakalım artık..Ne olacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |