![]() |
|
206+ Logo - amerikan park hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2014 Saat 16:53 |
||
Selamlar.
Arkadaşlar urban move serisi aracımın ön kapılarında bulunan logoları sökmek istiyorum nasıl yapabilirim? daha önce yapan varmı son günlerde iyice gözüme batmaya başladı rahatsız oluyorum. Ayrıca amerikan park uygulayan var mı resimleri paylaşırlarsa memnun olurum. Teşekkürler. |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ben farkında olmadan 2 Saat 12 Dakika önce forumda sorulmuş en zor soruyur sordum galiba? :)
|
|||
![]() |
|||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
||
Kardeşim ön kapılarda bulunan logo demişsinde ön kapılarda hangi logolar var ? kaputtaki logodanmı bahsediyorsun orayı tam anlamadım
2. si amerikan park böyle birşey http://image5.sahibinden.com/photos/22/62/28/111226228w3e.jpg http://image5.sahibinden.com/photos/22/66/77/111226677yij.jpg
|
|||
![]() |
|||
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
||
kapılardaki logo yuvarlak olmalı. sıcak hava tutup yapışkanını gevşettikten sonra logo sökülebilir diye tahmin ediyorum.
|
|||
![]() |
|||
||
206+ urban move serisi araçlarda ön 2 kapıda orta kısımlarda yuvarlak urban move logosu var ondan bahsediyorum kardeş nasıl sökebiliriz boyaya felan zarar vermeden.. amerikan park için sağol kardeşim. teşekkür ederim. |
|||
![]() |
|||
||
Aynen kardeşim yuvarlak sağ ve sol kapıda birer adet var. kaynar suda döküp misina ile çekinde dendi ama? boya sökülmemesi lazım nasıl yapabilirim? herşeyi anladık peugeot mühendisleri kapıya öyle logomu olur bmc kirpide böyle logo yok ya :) teşekkür ederim ilgin için fikrin varmı başka? |
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Ben sökülmemesi taraftarıyım sonra satarken niye söküldü boyandı mı ne oldu milletle uğraşırsın.
Hem nasıl söküleceği de bilinmiyor vazgeç gitsin
![]() |
|||
![]() |
|||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
||
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana kardeşim. Bu arada amblemi sıcak su yardımıyla sökmen en mantıklısı çünkü fön makinasını arabanın yanında çalıştırmak gibi bi imkan yok :) Sıcak suyu azar azar dök elinle fazlada zorlamadan gevşet |
|||
![]() |
|||
||
Allaha Büyük konuşmayayayım ben başka araç alacağım ama bunu satmam. çok gıcık oldum ya o logolara.. |
|||
![]() |
|||
||
:) Eyvallah. Bismillah deyip deneyeceğim. |
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar bu logoları 0 zayiatla sökmek istiyorum. Logoları sökmek için alternatif fikirleriniz yok mu? ya da daha önce sökmüş olan biri.
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Bunu en iyi kimyacılar bilir onlar da hangi tür yapışkanla yapıştırıldığını bilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Yani kesin cevap mümkün değil hocam kolay gelsin.
|
|||
![]() |
|||
||
Sağolun teşekkür ederim. Bir yolunu bulacam o zaman paylaşacam burda. :) |
|||
![]() |
|||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
||
dostum v-40 ı sık biraz bekle misinayla cart die çek :D bi bakmıssın logo elinde :)
|
|||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|||
![]() |
|||
||
V-40 ne kardeş logoyu elime alırken :) logonun çıktığı yer? |
|||
![]() |
|||
||
w-40 dediği bir nevi pas sökücü yağlayıcı kir sökücü vs gibi şeyler metal aksamlarda falan kullanılıyor. elektronik aksamlardada kullanılıyor diye biliyorum. Yani logonun aralarına iyice wd40 sık sonra misinayla çek gelsin diyor arkadaşım
wd40 resimdeki gibidir. 15-20 tl gibi bir fiyatı var diye biliyorum yanılmazsam öyleydi :)
|
|||
![]() |
|||
||
8-10 TL yanlış olmasın :)
|
|||
![]() |
|||
||
Valla ben bayaa bi önce almıştım 15 tl para verdim kazıklamışlar demek vay şerefsizler :)))
|
|||
![]() |
|||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
||
sen bitane al kardeşim gör 10 tl wd40 sık yumuşacık olur snra çıkartırsn :)
|
|||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|||
![]() |
|||
||
Tamamda Abi ürün sitede yok bir tane var 1 koli satılıyor tek bulamazmıyım ? yardımcı olurmusunuz?
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |