![]() |
|
Kelebek cam sticker 106 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2014 Saat 17:00 |
Arkadaslar uzun zamandır kafamda kelebek cama sticker fikri var kendim ufaktan photoshop ile kafamdaki stickerları kelebek cama yazdım sizce hangisini yapmalıyım ?
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen yawruaslan - 24 Nisan 2014 Saat 17:18 |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
ahed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence 1.si ama büyük sanki biraz göz yorar gibi
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
3.tabiki tartışmasız :)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazı karakterini biraz daha küçültüp 3. fotoduki benim tercihim olur.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BANA GÖRE YAA 1. YADA 4.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
yazı boyutu ve fontu daha sonra düzeltilecek ben aceleyle bu sekilde yaptım hangisi daha uygun olur sizce fikirleriniz önemli :)
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
1 ve 3
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
hangisi olursa olsun, kesinlikle cok ufak bisi olmalı. büyük karakterler arabanızın ciddiyetini bozar.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
secim konusunda kararsız kaldım ben, photoshop bilginiz de var madem, bence daha üretici bisi deneseniz. bu i love 106 ve benzeri stickerlar nette satılıyor, bence kimsede olamayacak, özel bi sticker yapın.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
misal ? :) fikirlere açıgım zaten yazı boyutu ve fontu kucultecegim merak etmeyin sadece belli olsun diye simdilik boyle
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Biraz daha el yazısı tarzında bır fon seçıp boyutuda küçültürseniz sağ alt köşe hizalı bır bıçımde bence 1 .seçenek uygun olur.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence hiçbiri güzel değil
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Neden abi hayirdir. :) |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
bilmiyorum içime sinmedi yazı tiplerini begenmedim
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ARABA GTI DEĞİL Kİ BİRDE BAŞKA SİTENİN REKLAMINI YAPMAK MANTIKLI DEĞİL...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
Dördüncüsü güzel ama biraz daha sola.. ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |