![]() |
|
206 ÖN CAM DIŞ LASTİĞİ UCU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ikurklu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2014 Saat 08:45 |
206 aracım için CAM DIŞ LASTİĞİ UCU (ÖN SAĞ-SOL) arıyorum. Çıkma da olsa sıfır da olsa nereden nasıl temin edebilirim?
Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cam lastiği ucu derken tam neden bahsettiğinizi anlayamadım..resim varsa iyi olur.
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cam fitili mi arıyorsunuz?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
ikurklu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Resimde camın altındaki yerini gösteriyorum. Küçük bir parça.
Not : Resimdeki araç temsilidir. |
|
![]() |
|
Arkadaşlar , resim ekleyemedim sanırım bir de aşağıdaki linki deneyebilirmisiniz? Parçayı bir sitede buldum ama parça fiyatı 3 TL kargo ücreti 10 TL. Bu sebepten başka nerelerde bulabilirm? http://www.peugeotparca.com/peugeot-206-cam-dis-lastigi-ucu-sag-on-urun3894.html
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot market-şahin peugeot bu siteye bi bakın yada tel. numarasını arayıp sora bilirsin...ümraniye sanayi de bu yer
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |