![]() |
|
206 teyp yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 Saat 10:03 |
arkadaşlar geçen aracın tamiri için akü söküldü sonra şifreyi yanlış girdim ve un looked oldu tekrar şifre girecek yer çıkmıyor ne yapmam lazım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Unlocked cıktı ıse sıfreyı dogru gırmıssın sıfreye yanlıs gırseydın Blocked olurdu birde sigortayı sok tak derım tekrar sıgre ısteyebılır belkı
|
|
![]() |
|
1-2 saat bekledikten sonra teyp yine kod isteyecektir.Doğru Kodu Girerek Açabilirsin.
Geçmiş Olsun.
|
|
![]() |
|
yaw yeri gelmişken bende 206 orjinal teyp var bi tane kullanmıyorum ihtiyacı olana verebilirim
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
olmassa gidip kırdıracaksın kodunu teypcilerde.
|
|
![]() |
|
Kırdırmaya gerek yok Şase Numarası Sölerse Yetkili Servisten Alır Kodu Telefonla
|
|
![]() |
|
barisaso ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: BAKIRKÖY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
KODU BİLİYORUM 2 GÜN GEÇTİ HALA ŞİFREYİ SORMADI ARKASINDAKİ BAĞLANTILARI SÖKÜP TAKMAYI DENİYECEĞİM
|
|
![]() |
|
ben mekanikten sen elektronikten çekiosun be barışım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |