![]() |
|
Böyle iş mi olur ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Benim de bir önceki araçta benzee olarak motor no yanlıştı. Hatta 3 farklı motor no vardı. Arabanın ilk alındığı yere mi gitmedik, faturasını mı bulup ibraz etmedik.. Tekrar muayene falan.. Aynen ben de o zamanın parasıyla 150tl emniyete bayılmıştım diğer masraflar hariç.. Herkes change motor diye korkutmuştu.. Kurban kestim hatta
![]() Annemin üzerine olan arabada da doğum tarihini 63 yazmışlar, satışta çıkmıştı ortaya.. Dedim M.Ö mi M.S mı sorsaydınız ![]() |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
newlook45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
çok geçmiş olsun bence sağlam bir küfür etmekten başka yapıcak bişey kalmamış
|
|
2003 206 and 2014 polo (Tr'de tek donanımda )
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Parayi verip mecbur saglam bi soverdim .
Gecmis olsun |
|
![]() |
|
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
![]() aracımı temmuz ayında almıştım bildiğiniz üzere yalnız Etimesgut emniyetinden ruhsat almaya gittiğimde ruhsatı mı yanlış yazmışlar koltuk 4 olması gerekirken 5 yazılmış aracın ağırlığı 200 kg fazla yazılmış yüklü ağırlığı 200 kğ az yazılmış, kapalı kasa kamyonet yazılmış... Tabi bunu muayeneye gidip geri döndüğümde gördüm. Araç muayeneden geçmedi emniyete gidip değiştirmemi istediler emniyet kendi hatasını kabul etmedi. Sonuç olarak çift yaprak değişimi için 180 Tl param gitti !! Şimdi yerimde olsanız ne derdiniz ??? ![]() |
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |