![]() |
|
ceza makbuzuna dikkat |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2014 Saat 16:42 |
arkadaşlar konu şöyle gelişti: 2 gün önce internet vergi dairesi uygulamasından cezam felan farmı diye baktığımda bir cezam olduğunu gördüm tebliğ edildiği görünüyor fakat elimde herhangi bir tebligat yoktu muhtarlığa gittim tebliğ edilmiş görünüyor fakat eve gelen bi etiket yok dedim tebliğ tarihi 5 şubat 2014 baktık listeden ve buldum cezayı bakırköy de hatalı park 84 tl ama makbuzdaki bilgileri okuduğumda araç plakası 34 DJ 9024 beyaz ( inci ) renault araç yazıyor YÖNETİCİ SERKAN arkadaşımız ile netten baktığımızda plaka sorgusunda renault çıkıyor bu gün demirciler sitesi trafik şube müdürlüğüne gidip konuyu anlattım şaşırdılar yanlış yazılmış bakırköye git ordan cezayı iptal ettir dediler atladım gittim orada da durumu anlattım yanlışlık olmuş bir ay içinde vergi dairesinden kaydınız düşecek hiçbir ödeme yapmayın dediler geldim
konu açıklaması biraz uzun ama sizlerinde bunlara dikkat etmesi gerekir diye düşündüm |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için teşekkürler...
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlginç bir mevzu, ben de bu tür bir ceza yüzünden bayağı uğraşmıştım Ankara'da, ta İstanbul'a noter satışı falan yolladığımı hatırlıyorum.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Cezayı sisteme işleyen arkadaş, ''J'' harfini ''S'' harfi diye okumuş ve işlemiş, oda Ramazan'a 80 liraya patlıyordu az kalsın, neyse ki hallolmuş, geçmiş olsun Ramazan :)
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
uyarı içi teşekkürler. cezayı ödemeden önce iyice inceleyelim
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |