![]() |
|
A2 Ehliyet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2014 Saat 15:33 |
||
Kesin ve net olarak kararlıyım bu sefer ehliyet alıyorum. Sürücü kursu sahibi yada tanıdığı olan var ise İstanbul' da A2 ehliyet için konuşalım |
|||
![]() |
|||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ben alıyordum nasip olmadı sınavları girdim herseyi gectim dosyam bile hazırdı ama emniyete veripte almadım :)
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
herşeyde bi hayır vardır Kadir Kardeşim fakat kararını değiştirip alırsan ehliyet gezeriz
|
|||
![]() |
|||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
abi ben alsaydım 600rr alıcaktım ama işte valide sultan pederbey hazretleri ve eşim hakkımızı helal etmeyiz diyince almadım ne yapalım rızaları olmadıktan sonra içim el vermedi bende gittim 106 aldım :)
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
||
600 ' lük alırsan bende hakkımı helal etmem, akıl işi değil bence... Motor ulaşım amaçlı kullanılmalı. Emniyet şeridinden 70-80 km .. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
dimi abi 1000lik varken 600 lük neymiş :)
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
ben kışın a2 mi aldım, kışın cbr 125 r honda motor alıcaktım, anlastıgım adam fiyat yukseltince nasip olmadı, 0 ı da ocak ayında gelmemisti bayilere, bende motor isini bu yaza bırakmıstım. iyikide almamısım cunku cbr den sogudum, bikac haftadır vespa lx150 veya sym fiddle 2 bakmaktayım. ehliyet alırsan beraber gezebiliriz. benimde pek bi tecrubem yok yani sadece ehliyet hazırda.
![]() |
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
bu arada konuya bir ekleme yapayım, kurs icin ben sislideyim, kendi semtimde olsun diye yakın yerden aldım. yürüme mesafesinde yere gittim. bence tanıdık bakmana lüzüm yok, heryer aynı 50 tl fiyat oynar baska getirisi olmaz. kararlıysan vakit kaybetme, aksam git hemen basvurunu yap, suan girsen kursa dersti sınavdı evrakların gidip gelmesi derken, ehliyet haziran başı elinde olur. gec kalma yazı kacırma
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
diplomanın aslı bende yok o yüzden Lüleburgaz' a gitmem lazım işim uzun benim..
|
|||
![]() |
|||
||
detay verir misin? okuldan mı alıcan?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
okuldan gidip diplomamı almam gerekiyormuş, geçici mezuniyet belgemi kaybettim evlenince eve taşınırken. Bu sebepten yerel gazeteye gidip kayıp ilanı verip gazete ile okula gitmem gerekiyor
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
BİZİM EHLİYETİMİZ VAR DİYE YAZILIDAN MUAFIZ SADECE MOTOR DİREKSİYON SINAVI VAR .. BEN KASIMDA ALDIM A2 EHLİYETİMİ SADECE DİREKSİYONA GİRDİM ... FİYAT OLARAKTA GENEL OLARAK 250 TL CİVARI TUTUYOR KURS ÜCRETİ + DOSYA PARASI .. DİPLOMAYA GEREK YOK SADECE YANILMIYORSAM 8 TANE RESİM Mİ İSTİYORLARDI NE ... |
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
||
diploma gerekiyormuş maalesef 2 tane kursa tel açtım |
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
O ZAMAN SANA KOLAY GELSİN ... İSTERSEN SANA BENİM A2 VEREYİM Düzenleyen outlaw - 17 Nisan 2014 Saat 16:56 |
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
||
ok olur yeterki şu ehliyeti alıyım. En az yakan ve uygun markalı motor alıcam 2,5-3,5 arası, spor görünüm tercih sebebim:) |
|||
![]() |
|||
||
dogancım senin icin kursumu aradım simdi konustum, demekki tanıdık harbiden gerekiyormus, arkadası cok uzmusler o kadar seye gerek yok, okulundan orada okumus olduguna dahi bir evrak gondersinler isini halledelim dedi. kurs sislide sana uyarsa.
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
||
lise diploman duruyorsa onunlada başvurabilirsin
|
|||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|||
![]() |
|||
||
Düzenleyen dogan106 - 18 Nisan 2014 Saat 00:14 |
|||
![]() |
|||
||
benim Lise diplomam/ Üniv geçici mezuniyet hepsi bir dosyadaydı taşınırken dosya kayıp oldu:(
|
|||
![]() |
|||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
||
sen karşıda oturmuyor musun doğan? a2 ehliyeti alacaksan sadece direksiyona giriyorsun ama yeni sınav sistemi zorludur. derslere gitmemezlik yapma yani. artık acemiler ve hata yapanlar geçemiyor sınavdan..
|
|||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |