![]() |
|
SUNROOF bursa ve çevresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 02:01 |
arkadaşlar sunroof bozuk. motorunda sıkıntı yok çentikleri kırıldı. geçen yazdan beri manuel. Bunu yaptırmak istiyorum biraz hızlanınca hafiften açılıyo cok ses yapıyor. Bunu yapabilirim diyen arkadaşlar veya bildiginiz usta varsa söyleyin lütfen. Bursa ve etrafındaki şehirlere gidebilirim. Ankaraya bile giderim şunu halledelim parası neyse hallederiz teşekkürler şimdiden.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-tamir-teknik-servis-oto-teknik-servis-sunroof-tamir-bakim-servis-bursa-49092970/detay
ilana bir göz at istersen belki işini görür ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
400 istedi insaf kalmamış :)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istanbuldan tavsiye ettigim usta ile iletisime gectiniz mi? bugun ustanın yanındaydım, sehir dısından sunroofu sıkıntılı bir arkadas geldi dedi, onun sorununu halletmis, siz misiniz o kişi ?
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Yok gidemedim kaça halletmiş :) ben 400e hallettim metal ayaklarla 10 numara olmuş inş bidaha başımıza gelmez
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat sormadım da degisen bir parca vardı onu gosterdi bütün sıkıntı bu kucuk parcaymıs diye dedi, senin sorununun da hallolmasına sevindim, önümüz yaz, bol bol acıp kaparsın insallah gecmis olsn
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
bida hızla giderken açmaya yeltenmezsin umarım ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
herry eyvallah bakalım aç kapalara başlarız hatta otomatiğe bağlasak kontak kapandımı kapansa ne güzel olur:) rolandgarros eyvallah aynen kanki bidaha yavaş giderkende kapamayacam:)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |