|
cd calar takilmasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yasonal
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2014 Saat 23:05 |
Arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim 206 1.4 xr aldim ancak bildiginiz uzere aracta kasetcalar var ben diger 206lardan cikma orjinal cd calar takdirabilir miyim.tesekkurler
|
|
Jove
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: Erenköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elbette takarsın. Orjinal cd player çalışmak için güvenlik kodu isteyecektir.
Bunun dışında 206'nın radyo oluğu standartdır. Dilediğin marka stereo takabilirsin.
|
|
rodex
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
slmlar ben istediklerimi bulamadım kısmet sana imiş
|
|
1.4 hdi xt 8 airbag-sunroof-far,yağmur sensörü-desi pro ultrasonik 4 gözlü araç güvenlik sistemi ve daha nelerrrrr neler
|
|
rodex
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende mevcut yani 206 cd çalar ben kendi ses sistemimi taktım orijinal cd çalar a ihtiyacım yok..istersen msj
|
|
1.4 hdi xt 8 airbag-sunroof-far,yağmur sensörü-desi pro ultrasonik 4 gözlü araç güvenlik sistemi ve daha nelerrrrr neler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |