![]() |
|
pedal seti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2014 Saat 15:39 |
selam arkadaşlar pedal seti almak istiyorum araç 206 nerden nasıl birşey almalıyım bütün setler uyarmı şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
orijinal rc dışında bişey alma
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
nerden temin edebilirim internette çok sayıda ürün gözüküyor
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
http://www.ebay.com/itm/New-4pcs-Sport-Fuel-Brake-Foot-Rest-MT-Pedals-Pads-Peugeot-206-206CC-/171272429099?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27e0a1de2b&vxp=mtr
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
eyvallah teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
burdan nasıl sipariş veriyoruz tamamen yabancı dil hiç birşey anlamadım:)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjınalın dışında bende başka bır urun almanızı tavsıye etmem...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
jsv nin seti var fiyatı fena degil 206 ile vida delikleri uyumlu
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/peugeot-307-pedal-seti-24139-51443696?keyword=&gclid=CKu8oPKv370CFY3HtAod5TIAUg&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 ![]() Düzenleyen spearo - 14 Nisan 2014 Saat 09:46 |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu ürünü canlı olarak gördüm fiyatı uygun en iyi ürünlerden tavsiye ederim ![]() Kendim ebay den getirttim kullanıyorum memnunum. Sadece ayak dayamanın montajını yanlış yaptım o geri çıktı bir daha uğraşamadım halıya takılı duruyor. Ebay den alışveirş kolay sadece aynı zamanda paypal hesabınızın olması gerekiyor. |
|
![]() |
|
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
ebaydan sipariş et daha iyi..GG'de fahiş fiyat bence fazla da bi kalite farkının olduğu söylenemez.
Düzenleyen D.EAGLE - 29 Nisan 2014 Saat 17:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |