![]() |
|
206 arka iki kapiya hoparlor tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yasonal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2014 Saat 20:26 |
Arkadaslar merhabalar arac aldim ama arka iki kapinin hoparlorunden ses gelmiyor arka icin sanirim 13 cm hoparlor tavsiyesi alabilirmiyim.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206larda bilgisayardan arka hoparlörleri açmak gerekiyor falan diye konu olmuştu. ali bilir bu işleri;)
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ön kapılarda ki gibi component al tadından yenmez müziğin benim kinde arka kapıların tesisatı vardı sende bi baktır yoksa çektirirsin.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
yasonal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyvallah arkadaşlar ben aracı bakım için servise götürmüştüm ustaya dedim usta arka hoparlörden ses gelmiyor baktı hoparlör yuvasının içi boş dedi..
|
|
![]() |
|
Arka kapılarda tesisat varsa 13 cm oval ne almalıyım koaksiyel mi komponet mi..Orjinal teybi kullanacağım..
|
|
![]() |
|
acypower ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
koaksiyel alman yeterli olacaktır. Component alırsan anfi gerekir
|
|
![]() |
|
eyvallah..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |