![]() |
|
Önerileriniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2008 Saat 11:54 |
|
Arkadaşlar aracın yol tutuşunu artırmak için suspansiyona bişeyler yapmak istiyorum kararsız kaldım istanbul yolları malum çok alçak olmasını istemiyorum ama aynı zamanda lastikle çamurluk arasındaki açıklıkta hoşuma gitmiyor :)
bana öyle bişey lazım ki hem bariyerlerden rahat geçeceğim hem yol tutuş sağlam olacak hemde lastik- çamurluk arası ara az olacak :))
16 jant var araç 206 gti değerli görüşlerinize ihtiyacım var teşekkürler..
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
3.5 ıla 5 cam yay takıcaksın kardesım ıstegın dogrultusunda yapılıcak en ıyı ıslem budur dersenkı bıraz daha ıyı olsun bunlarıda spor amortusorlerle desteklıyceksın...
|
||
![]() |
||
|
serhat hocam ne tutar bunların maliyeti?
|
||
![]() |
||
|
yaylar 200-250 ytl arası spor amortusorlerde 500-800 arası bırsey ortalama malıyetın 800-1000 ytl arasında degısıyor sadece yayda takabılırsın pek bı sıkıntı cekmezsın...
|
||
![]() |
||
|
tamam hocam bir ara sana uğrayayım ben en iyisi
|
||
![]() |
||
|
Umut baba sonunda doğru yolu buldun :)
Amaç yol tutuşuna pozitif etki etmekse yay ile uğraşma hiç derim spor amortisor veya coil over öneririm ayrıca kule gergisi ile de desteklersen aracın yol tutuşunda hissedilir bir artış olacaktır tabiki son söz lastiklerin burada ne yaparsan yap lastkilerin iyi değilse doğru basıncta değilse nafile... |
||
![]() |
||
|
evet Deran hocam yay+ spor amartisör yapıcam sendende carbon kule gergisini alıcam o zaman tamamdır heralde :))
|
||
![]() |
||
|
Eibach 5 cm Yay
Koni Amortisör
Kule Gergisi
İle Muazzam Bir Yol Tutuş Alırsın.
|
||
![]() |
||
|
Yol tutuş yanında setler için güvenli geçişte alabilirmiyim altını vurmadan aracın
|
||
![]() |
||
|
Kafam Rahat Olsun Diyosan O Zaman 3,5 Cm Eibach Tak.Eibach Yayları Sportif Cadde Yaylarıdır.AP gibi değil.AP'ler Çok Sert Amortisörsüz Düz Yolda Bile Seke Seke Gidiyor Araç AP'ler İle.
Ama Amortisörü Taktıktan Sonra Kaç Cm Yay Koyarsan Koy Setlerden Çok Yavaş Geçmen Gerekir.Kuleleri Çatlatır Çok Sert Girersen.
|
||
![]() |
||
|
Altını cozur cozur surtecen ki zevk alasın 3,5 takma düşmez pişman olursun ![]() |
||
![]() |
||
|
Drean hocam alemsin yahu benim arabanın altı sürttüğünde cızzzzzzz ediyo içim sen zevk al diyosun :)))
Sanırım 3.5 takıcam :)
|
||
![]() |
||
|
lastikleri unutma..kabaksa kayabilir lastik ebadınıda değiştirsen fena olmaz.. |
||
![]() |
||
|
yok lastikler yeni sayılır en fazla 10000 km gitti 5 aylık ebatlarda 205-45-16
|
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dostum kesinlikle Deran abi yi dinle derim, ben dinlemedim giden parama mı yanayım yoksa, harcadığım emeğe mi, yoksa giden zamana mı? 4 cm yay taktırdım olmadı gittim 6 cm yay aldım aslında en ideali coil...
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
ixtanbul ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
|
yol tutuşu içinkesinlikle lastikleri de unutmamak lazım + spor amorsitör+ yay |
||
![]() |
||
|
yahu aslında deran hocamı dinlemekten yana kalbim ama kendisi diyor en ufak yükseltiden çapraz geçmen lazım diye tek tereddütüm o yani sürekli aracın altını sürtmek istemiyorum
|
||
![]() |
||
|
Baba bir laf vardır Madem Türksün Göster Gücünü ürksün buda o misal madem alçaltacaksın bas basabildiğin kadar gerçi yengeç gibi yan yan girceksin kasislere ama inan değer hele amortisorleride sertleştirdin mi pnpon topu gibi zıplayacaksın bak dinle beni pişman olmassın ama standarta 206 ların karter koruması plastik onuda sac olanla değiştirdin mi sorun yok zaten marşbiyelin altında ek yerler var onalr sürter sadece aracın altını bi nebzede olsa korur ![]() |
||
![]() |
||
|
:))) illa 5 cm ha :)) yahu deran hocam şu benim jantları küçükltsemmi ben biraz orjinal gti jantımı alsam oda düşürür biraz aracı değil mi?
|
||
![]() |
||
|
sen gel benım arabaya bınde altı nasıl surtuyor gor kasıslerde...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |