![]() |
|
306gti renk seçimii |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2014 Saat 02:45 |
araçımın rengini değiştiriyorum bugün kaportacıya bıraktım gerekli tamirlik yerini yapıcak ondan snra ise komple kapı ve motor içleri hariç renk değişimine gidilecek..aklımda bir kaç renk var ama sizlerinde görüşlerini merak ettim
![]() ![]() birde hep aklımda kalan şu ortalıkta dolaşan 306 gerçekten çok beğendim bu rengi ama renk kodunu falan bulamıyorum nasıl bulabilirim?? ![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence en cok ilk fotodaki mavi renk yakisir. Kaca anlastiniz ogrenebilir miyiz?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
ahed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
ustamız tanıdık o yüzden malzemeler + 300 400gibi bir işçilik ücreti.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
İyi fiyat vermis hayirlisi olsun
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
SON RESİM BOYA DEĞİL SANIRIM O RENK PLASTİ DİP TE VAR...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
hadi ya olmadı şimdi bu :( |
|
![]() |
|
bu yeşil arabanın renk kodunu nasıl bulabilirim?
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
http://buraksirtmac.blogspot.com.tr/p/blog-page_17.html
bu renk oldum olası sevmişimdir benim eski araçta maviydi ama böyle değildi. bu resimlere bak birde başka bi sitede bi 306 GTI'nin renklerinde fotoşop yapmışlar başarılı olmuş... bi göz at bence. http://www.306gti6.com/forum/showthread.php?id=128589
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
teşekkrler mavi benmde cok hoşuma gidio ama aklım yeşilde kaldı bunun renk kodunu nasıl bulabilirimki : ![]() |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
0 (537) 550 82 45 Efe türkmen ara sor :) o Araç şuanda onda :)
ilan koymuş sahibindene :) ![]() Düzenleyen kuscu38 - 08 Nisan 2014 Saat 13:37 |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
aradımda yeşil die söledi :D
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
O RENGİN KODUNU PLASTİ DİP YAPAN YERE SORUCAN SANA EN İYİ CEVABI ORASI VERİR...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
o işleri yapanda bir tanıdığım yok bir kaç kişiye sosyal ağlardan mesaj attım ama dönüş olmadı bu arada kendi çabalarımla rengin adını buldum fakat kod yok ![]() İNTENSE TEAL |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence ilk resimdeki lacivert.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Selcan Şaşmaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selcan Şaşmaz
Yeşil 306 için Ünal Turana ulaşmak gerekir o bu halde getirmişti arabayı...bulurabilrsen yeşilin kodunu kesınlıkle yaptır..
|
|
![]() |
|
gerçekten yeşil benimde aklımda kaldı.onada nasıl ulasıcazki mesaj attım faceden cvp gelmedi büyük ihtimal okumuodur |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
buda çok güzelde bilemiorum ya işin aslı ben aracımı cıkardıktan sonra satmayı planlıyorum öğrenci halimde 1.4 civicimi satıp 306 aldım buda benzinli benim ekonomimi çok çok fazla aşıo :D o yüzden biraz farklı olsunda satmam daha rahat olsun diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
Kullanım acısından beyaz temizligi kolay olur amaa alımlılık ve gösteris vişne çürügü gök mavisi ve parlement mavısı güzel durur
|
|
Asil :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |