![]() |
|
206 HDI için lastik seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 20:05 |
Eskiyene kadar kullan bi sey olmaz.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
president ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2014 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı president
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 SW 1.4 HDI katalog lastikleri 175/65 R14 aracımın üzerinde 185/65 R14 var.
orjinal 175 e dönmeli miyim? 185 yakıtı konforu nasıl etkiler? Jantı 15'' yapsam mekanik problem olur mu?
|
|
![]() |
|
Thomassee ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Thomassee
Benimkiler biraz daha dayansın kış için Nokian alıcam.
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende daha önce lassa impetus 2 kullandım yol tutuş fln iyi ama ömrü kısa sürdü.. michelin energy yumuşak ve sessizdi ama petlas a göre pahalı.. Şimdiki aracımı aldığımda üzerinde petlas vardı ve memnunum..
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Aracımı aldığımda üzerinde michelin energy vardı, michelinden devam ediyorum. Bir dönem Kumho KU39 205-40-17 kullandım yaz dönemlerinde, yolda michelinden daha çok ses yapıyordu, markadan mı tabanın geniş olmasından mı bilmiyorum tabi...
|
|
Peugeot 206 Generation BVA
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Bende petlas kullanıyorum ve memnunum..
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
bende petlas aldım hem uygun hem turk
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Petlası bende tavsiye ediyorum. Çılgın jantlarımın onarımdan çıkmasını bekliyorum :) hiç düşünmeden direk petlasları alacağım nasipse..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
1 haftadır lastik araştırıyordum,yorumlara bakarak petlasın ihracat markası olan starmaxx aldım,fiyatı michelin ile nerdeyse yarı yarıya inşallah pişman etmez.
|
|
![]() |
|
FeverDog ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2012 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Merhaba arkadaşlar,
Aracım 206 HDI Fever 1.4 Siyah 156.000de... :) Lastikleri değişmem gerekiyor, almam gereken lastiklerin özelliği (marka-model) ne olmalıdır ve fiyat aralıkları nedir. Fiyatlar hakkında hiçbir bilgim yok, nelere dikkat etmem gerekir? Kış yaklaşıyor, 4 mevsim lastikler iyi midir? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
|
|
Peugeot 206 Fever HDİ, 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |