![]() |
|
koltuklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 13:11 |
|
az kalsın alacaktım bende ya.. normal süpürge ile çekemiyorum süpürgeyi bağlayacak yer yok kaldığım ilçe köy gibi imkanda yok yani :D
|
||
![]() |
||
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
en iyisi ben az daha bekleyeyimde izmire gittiğimde orda yaptırayım daha uygun olur heralde..
|
||
![]() |
||
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aslında ankarada ve istanbul da 100 ila 150 tl arasında yapılıyo bu işlem ama ben diyarbakırda oldugum için cok istediler yıkanmadan cıkmaz malesef
|
||
Asil :)
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
çekmez. ufaklar adam gibi çekmediği gibi aracın içine toz veriyor geriye(bugün denendi)
|
||
![]() |
||
|
o kadar pahalımıymış o ya? koltuklar çok kirli durmuyor ama vurunca toz çıkııyor ben tozdan şikayetciyim biraz.ufak el süpürgelerinden alsam tozu çeker mi acaba?
|
||
![]() |
||
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
|
hocam ben aracımı ilk aldıgımda temizletiym dedim cok asırı kırlıydı yıkamaya en ucuz 230 tl istediler makineyle yıkıycaklar yanlız makine alıym hemde evde kullanılır dedim 320 tl fiat arastır yıkamacılardan yanlız dıkkat et bezle silmesinler özellikle sor söle
|
||
|
||
![]() |
||
|
Hali yikama makinem olsa cok iyi olurdu ama yok malrsef :( normal oto yikamacilat yapar mi? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
|
ankarada ertex oto döşeme var vip arac yapıyolar onların ezilen koltukları hasarlı olan bölgeyi yenilediklerini duymuştum sanırım 90 liraya yapıyolarmış
|
||
|
||
![]() |
||
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
halı yıkama makinası ile kendiniz yıkayabilirsiniz. en temizi öyle oluyor. hatta öncesinde bez ile köpürterek silip makina ile çektirirseniz on numara olur. denendi:)
|
||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Adres:Huzurhoca Cad. No: 33/1 İçerenköy Mh. Kadıköy, İstanbulTelefon:0 216 5757904
|
||
![]() |
||
|
Koltuk konusu acilmisken bende birşey sormak istiyorum .benimkoltuklar cok ttozlu vurunca toz cikiyor böyle .vurarak havalandirmayi denedim islak bezle sildim ama ayni hala.nasil temizlerim fikri olan var mi? Oto yikama koltuk temizliyir mu?
|
||
![]() |
||
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
|
Eyw gayet aciklayici ve bilgilendirici oldu benm icin sanayiye gidip arastiricam hemen
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
abime katılıyorum. ![]() |
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Arkadaşım özellikle şoför tarafında oluşan sünger çökmesi ve dağılmasından bahsediyorsun anlaşılan. Peugeot kumaş arası sıvı sünger gibi bir malzeme kullanarak ürettiriyormuş koltukları... Kumaş ve sünger ayrı ayrı değil yani... Şoför tarafında aynı sorun bende de var. Çeşitli araçların koltuk süngerlerini araştırdım. Alınıp koltuk açılıp eski sünger temizlenerek, kesme biçme yapılarak olabilir gibi ama yapabilecek ustayı bulmak lazım. Nokta atışı yani... Daha öncede bende konu açmıştım ama bir sonuca varamadım :)
|
||
![]() |
||
terzuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
|
ben koltukları söküp kuvete yatırdım koltuk deterjanı ile kopürterek yıkamıştım. balkonda güneşte 1 günde kurudular. pırıl pırıl olmuştu. tamir gereken buruşmuş ve acılmış yerleride iğne iplik tespih ipliği kullanarak tamir etmiştim baya yararlı olmuştu.
|
||
bize her yer trabzon
|
||
![]() |
||
terzuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
|
deri döseme yaptır diyeceğim ama 1000 liranın üzerinde masrafı oluyor.
|
||
bize her yer trabzon
|
||
![]() |
||
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
|
kımsenıınmı fıkrı yok
|
||
![]() |
||
|
arkadaslar 307 on koltukların kenarları kotu ezıldı artık otururken bı sure sonra agrı yapıo acıl tamır yaptırmam lazım koltuk kılıflarıda eskı kumas dıktırebılırmıyım yada temızletıp koltuk kılıfımı yaptırıyım cok acıl yardım beklıorm sızlerden
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |