![]() |
|
Bayıldım bu 206cc'ye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2014 Saat 01:37 |
bu şekilde daha az masraflı olur sanki. böyle mi uğraşsan artık maketlerle ![]() |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok emek vermiş çokta güzel olmuş
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süper
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
mükemmel olmuş valla böyle bi hediye gelse bana trilyonları verseler kesinlikle vermem el emeği göz nuru hediyelerin yeri her zaman farklıdır bu pug olunca çok daha başka bişey olmuş
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
yapanın eline sağlık işi bitirmiş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Güzel işçilik.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Bende ilk fotodaki orjinalinden var mavi renk fakat ortaya cikan isi cok begendim, emek var. Son halindeki standa bir sokak lambasi ve lambaya minik bi led isik baglasa araba gece aydinlansa fena olurmus. Paylasim icin tesekkurler.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Adam yapmış helal olsun jantlar bıle cc mıllet gerçeğini bulamazken adam maketınde bıle cc kullanmış :D
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Arkadaşlar internette dolaşırken başka bir forumda bir arkadaşın 206cc model çalışmasını gördüm.
Belki sizler tanıyorsunuzdur, belki içimizden birilerinindir. Evlendikten sonra süssüz bir şekilde cc'ye binip giden arkadaşından etkilenerek aynı arabanın modelini yapmış çok güzel olmuş. Lafı fazla uzatmadan linki veriyorum buyrun tıklayın bakın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |