![]() |
|
Oyun |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 10:33 |
||||
Serbest kürsü kırılımlarında
Oyun ile ilgili bi başlığımız olsaydı çok güzel olurdu diye düşünüyorum:) psx xbox yada pc değil tek bi başlıkta herşeyi konusurduk
|
|||||
![]() |
|||||
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
katılıyorum benden 1 oy :)
|
|||||
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|||||
![]() |
|||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||||
90lardan kalan street fighter 2 ci var mı aramızda ya? harbiden oyun konusu olsun
![]() |
|||||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||
online oyun metin2 ve knight online candır :)
|
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
rezalet...
|
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||
candır cannn :)
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
||||
Airrivals oynarım 5 yıl oldu bence harika :)
|
|||||
__B0DRUMLU__
|
|||||
![]() |
|||||
Bursat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
||||
Starcraft 2 hearthstone diablo 3 tek geçerim özellikle Starcraft
|
|||||
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|||||
![]() |
|||||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
bende sevmem o oyunları. |
|||||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|||||
![]() |
|||||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||||
Al benden de o kadar... Ama ben de Counter-Strike'dan başımı bir türlü alamadım. Evlendim yine adam olmadım bu konuda. Allah'tan hanım anlayışlı davrandı, öyle stres atıyorsun ne yapalım diyor da suyunu çıkarmadan oynuyorum arada. Başlık açılırsa oyun tavsiye edebilirim. Özellikle araba sürme oyunları...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
hahah su topicimiz açılsında arada bişeyler yapalım topluca Red Alert 2 , age of empires, counter, düknüken:D, heroes 3 vs^^
|
|||||
![]() |
|||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||||
counter strike 1.5 dust 2 counter force ! alırım ifadenizi
![]() |
|||||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||||
![]() |
|||||
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
||||
Daha yeni cıktım Counter Strikeden 1.6 online oynuyorum bende evlenince gece sabahlara kadar mac yapıoduk arkadaslarla hanım kafayı yiyodu :D
|
|||||
![]() |
|||||
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
||||
ooo keyifli bi konu, bu metin2 knight tarzı oyunları bana göre değil,
biraz eskileri hatırladım şimdi; nfs ilk çıktığı zamanlar az paralar harcamadık internet kafelerde, depfreze yüzünden kayıt dosyası silinirdi, kafe sahibine söylerdik bizim oynadığımız pc lerde oyunun kayıt dosyasını yedeklerdi ertesi gün kaldığımız yerden devam ederdik. bilgisayar oyunları ile ilk tanıştığımda tomb raider , carmageddon sabah akşam oynardık, sonrası malum hepimizin bildiği oyunlar cod, nfs serisi counter strike favorimdir playstation da en beğendiğim oyun god of war serisidir fena bi oyun, oynamamış olanlara şiddetle tavsiye ederim. bu ara eski atari oyunlarına merak saldım pc ye mame 32 yükledim canım sıkılınca oynuyorum bayaa eğlenceli ve nostalji oluyor. listede bayaa oyun var. -stret fighter - cadillacs dinosaurs -captain comando -vendetta -sunset riders -altered beast -punisher -final fight isteyen olursa mame32 ve oyunları rar lı olarak mail atarım keyifli akşamlar.
Düzenleyen mami202 - 04 Nisan 2014 Saat 23:09 |
|||||
![]() |
|||||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||||
counter strike Favorimdir çok fena oynarım :)
|
|||||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||||
![]() |
|||||
||||
Need for speed , Crysis ,Call of duty vb fps ve yarış oyunları , Futbol 2010 a kadar Fifa ve Pes 2010 dan sonra Pes bütün serilerini öncesi vining eleven serileri , strateji Empire total war ( Osmanlı Devleti ile dünyayı ele geçirdim :) ) Red Alert 2 ,Age Of Empires 2 çoğunu bitirdim seri olan oyunlar dahil bütün seriler benden sorulurdu sabahlara kadar oyurup oynadığımı bilirim .
Metin2 yeni başladım sıkıntıdan. Knight Online de oyunun oyun olduğu zamanlarda okuldan kaçıp internet cafelerde az para harcamadık :) couter Strike 1.6 hiç beceremedim becerdiğim zamanlar şansa oluyodu o zamanlarda kimse yenemiyodu hatta serverlar açtık kiraladık güzel günlerdi. Counter Strike yi ne kadar beceremesem de Half Life de ilerlemeli olanı bitirdim Multiplayer oynandığı zamanda elime kimse su dökemez avrupa sunucularına girip nickimin başına T.C yazar milleti yener deli ederdim :)
Düzenleyen Burak - 05 Nisan 2014 Saat 09:52 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Silkroad ve damada ustayımdır
|
|||||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|||||
![]() |
|||||
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
||||
splintrcell ,call of duty, fary cry3 :) tavsiye ederim en begendiğim oyunlar ayırıyetten bir football manager delisiyim ayrıca pes te rakip arıyorum :):)
|
|||||
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|||||
![]() |
|||||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||||
haaah bende biride çıktı :D Bende fm ve pes delisiyim hatta fm 14ü kurdum daha yeni :)
|
|||||
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|||||
![]() |
|||||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||||
Allah Allaaah! :D Hemen hemen aynı oyunları oynuyormuşuz, özellikle mame ve cadillacs and dinosaurs deyince tamam dedim :) En son mame yerine fusion indirdim ben de eski bir segacı olarak alex kidd'i açıp bitirdim, bir de mickey mouse kasedimiz vardı onu da çocukken bitirdim. İki tane usb atari kolu aldık hanımla snow bros bitiriyoruz arada. CS 1.6'da nickim "chuck" hanım artık evde pek izin vermiyor ama işyerimde bilgisayarıma telefonla 3g bağlanıp oynuyorum gece nöbetlerinde. Bu aralar da Ehlikeyf diye bir kanala takılıyorum giren varsa
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |