![]() |
|
307 Yakıt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2014 Saat 08:48 |
bende normal kullanımda konya trafiğinde 120-130 km yapıyor.senin ki de İstanbul trafiğinde normal gibi.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence normal, Benim 1.4 206 bile 10 litrede 100 zor tamamlıyor bakımlı araç.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Bende normal oldugu kanaatindeyim ama işte hep tartışma konum bu cok yakıo senin arac bilmem ne demelerine sinir oluyorum :) forumda bakındımda hep 307 otomatik olarak acılmış manuel olarak acılmamış gördügüm kadarıyla acıp bir cözüme ulaşayım dedim :)
|
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cok normal
|
|
hayallerim BİLE bazen yaptıklarımın yanında eziliyor:)
|
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Cok merak ediyorum sırf o yüzden acdım bu konuyu arkadaslarla hep tartışma konumuz arabamın fazla yaktıgıdır (onlara göre) (Bana göre tam ideal) 307 1,6 110 bg abart egzoz var performans hava filtresi var 17inc jantlar var ve istanbul avcılarda oturuyorum günün her saati trafik şehir icinde 100 tl benzin yani 20 litre benzin ile tam 200 km yol yapıyorum.bana göre tam kıvamında cünkü bir arac 10 lt yakıt ile min.100 km gitmelidir.ve aynı şekilde bir şahine 10 lt gaz koyup yola cıkıyorum 70 km bilemedin 80 km anca gidiyor.şimdi sıra geldi bana göre ideal olanmıdır dogru olan yoksa arkadasların dedigi gibi fazlamı yakıyor aracım 307 manuel 1,6 kullananlardan bilgi alabilirmiyim veya fikri olanlardan ? bide bu arada yeri geliyor hırcın kullanıyorum biraz vites gecişlerim 5000 devir olabiliyor yer yer
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |