![]() |
|
ASLANIMIN RENGİNİ DEĞİŞTİRDİM (YENİ RESİMLER EKLEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
bozkurt58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2014 Saat 16:58 |
Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz günler de aracımı pembeye kapladık yakışacağını biliyordum ama bu kadar da tatlı duracağını tahmin etmiyordum buyrun top siz de :)
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Alicilik - 09 Nisan 2014 Saat 03:01 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resim gözükmüyor
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
başka açılardanda foto olsa güzel olur :)
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
kesinlikle mükemmel duruyor. bu tarz modifiyelerde bir cizgi var o cizginin obur tarafına gecince komik oluyor. fakat emin ol su karede super duruyor araban, jant uyumu, cam filmi farlar, lip. super güle güle bin kardes
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
resim yok :D
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Maşallah bi de maliyeti yazaydin iyiydi :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
şimşek 307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
çok güzel olmuş
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
hakikatten iyi olmuş. hatta çok çılgın bişey olmuşta diyebilirim
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Güzel olmuş maşallah
ama ben olsam kuşakları beyaz yapardım anteni kısaltır, ya orj far yada krom tabanlı angel alırdım. son olarak da ince yanak lastik güzel bir jant takardım
Düzenleyen FTH - 03 Nisan 2014 Saat 19:21 |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
![]() |
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Maşallah abi farklı bir hava katmış
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
![]() |
|
![]() |
|
bozkurt58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
yeni resimler eklenecektir :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
çok teşekkür ediyorum allah razı olsun jantlar boyanacak ince yanak lastiklerimi takacagım haftasonu du bakalım allah büyük :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
kaplamaya kendimiz yaptıgımız için pek maliyetli olmadı tek maliyet ruhsata işletme imanım gevredi vallahi 210 lira da param gitti sadece ruhsata işletmeye
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
allah razı olsun abicim :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
anten hariç, dedikleriniz komple yapılacak hocam :)
|
|
![]() |
|
ahed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
ruhsata işletmek okadar masraflı oluyormu ya ?
bu arada aracında değişik ve bence hoş olmuş ama lip üzerindeki jdm yazısı olmasa daha iyiymiş ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurt58
hepinize güzel cümleleriniz için çok teşekkür ediyorum birlikte daha güzel şeyler ortaya çıkaracağımıza inanıyorum önerileriniz kesinlikle dikkate alınacaktır :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |