![]() |
|
Halı Saha |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2014 Saat 11:18 |
|
İstanbul içi düzenli halı saha oynıyan varsa katılmak isterim
Malum yaz geliyor
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
düzenli olarak pes2013 oynuyorum :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
aslanım benim
![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
bende diyorum bu çocuk nasıl böyle formda kalıyor
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
Evet hemen bu fikir gelistirilmeli, 10 12 kisi olabilirsek kendimiz 2 takim cikarabiliriz, arada gelemeyenler olur, yeni katilanlar olur, oyuncularda degisiklik yapabiliriz. Haftalik guzel bi halisaha organizasyonu olabilir degerlendirelim bence. :)
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
|
forumdan 2 takım çıkması 1 kere etkinlik vs olurda sürekli kimse gelmez gibi geliyo bana hiç bulaşmıyalım
![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
[QUOTE = dogan106] 2 Takım çıkması 1 kere Etkinlik vs olurda continuous kimse Gelmez Gibi geliyo bana Hiç bulaşmıyalım forumdan
![]() ben maçtan anlamam ama forumda maçkolik :) arkadaşlar çok fazla olabilir bence )))
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
halı saha kontenjanı dolduramazsak pes oynarız bizde :) burak benden ona göre ha baştan soledim ![]() |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
|
haha
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |