![]() |
|
UPS (Güç Kaynağı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2014 Saat 23:23 |
Arkadaşlar konu dışı bir sorum var belki anlayan bilen vardır yardımcı olabilecek;
Güç kaynağım var akülü olanlardan kullanıyorum gayet güzel kullanıyordum akü ups'e bağlı iken kısa devre oluştu (+,- kutup bir birine anlık temas etti). Bunun sonucunda ups'in sigortası attı yetmedi, evin sigortası attı. sonra ups'in elektriğini kesip evin sigortasını kaldırdım. Eve geldim ups'in de sigortası yanmış gittim yenisi aldım taktım, ups'i elektriğe bağladım ve ups'in sigortası alev aldı. Sizce sorun nedir ?
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala kısa devre var bence tesisatı bir kontrol et
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
nerede olabilir kısa devre bakıyorum her hangi bir erime yanma vs. yok devrede
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hacı ölçerle bir bakman lazım Açık bir yer varki patlatıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
yarın tanıdık elektronikci var bi baktırayım en iyisi
|
|
|
![]() |
|
alp-han ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Giriş kartında regüle devresi vardır üstünde bi adet 4 bacaklı diyot olması lazım bi onu kontrol et derim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
o kadar detaylı bilmiyorum 7.5 amper'den 30ampere kadar bütün sigortaları denedim hepsi tuzla buz oluyor :D
|
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
eski sigorta kaç amperse o amperde takmalısın.
sigorta kapalı bir yerde oluyor alev alev yandığını nasıl anladınız? ups nin içindeki devrede de sigorta vardır. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |