![]() |
|
EGSOZ HK.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladıgım kadarı ile ikimizde aynı dusuncedeyiz. ben tok ses veren bir egzoz istiyorum, rolentide bagırmasın amac dikkat cekmek deil gazlarken bagırması. ve en onemlisi kumandalı olması. hem gece sokak aralarında insanları rahatsız etmesin hemde istedigimde kapatayım. piyasadaki 400 - 600 tl lik kumandalı egzozların hepsini inceledim yakından hatta 206 ya takılmıs olanı da inceledim. kumanda off yapınca tam kesmiyor, kumanda acıkkende boguk dogan sesi veriyor. cogunun da zamanla kumanda sistemi bozuluyor. aksesuarcı isi dukkanlarda yapıldıgı icin bu is, adam malı sattıktan sonra malının arkasında durmuyor, sende lanet edip kendine kudur ediyorsun. bu tarz islerde basım cok agrıdıgı icin akıllandım. millet 100bin liralık arabasına varex takıo, zaten sahibindendeki ilanlara bakarsan adam typer, s2000 ya da cok orjinal bir 106 satarken yazıyor, varex egzoz (iskender yapımı) diye, aynen garantiyse garanti hizmetse hizmet. iskender ustaya gidip konusmak lazım.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynen öyle net olarak aynı düşüncedeyiz, yalnız vanalı sistemde kesinlikle tuşlu olmalı, uzaktan kumandalı olanı polisler çözüyormuş artık. Şu muayenemi yaptırıyım sonrasında istersen haberleşiriz (muayenemi 2 hafta sonra yaptırıcam)
Düzenleyen dogan106 - 01 Nisan 2014 Saat 22:48 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bence de tus daha mantıklı, zaten açıp kapa işlemini sürücü koltugundayken yaptıgımız icin, kumanda olmasa da olur, benim aklımdaki yer çakmaklık yeri, oraya bir buton yapsa mesela, basıntıgımızda şov başlasa:) tamam o zaman muayne isleminden sora haberleselim
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |