![]() |
|
Junyan Angel Far Halka Değişimi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2014 Saat 01:00 |
arkadaşlar bugun 2.el angel far aldım. yalnız yeni farkettim sag tarafın angeli beyaz yanıyor sol taraf mavi gibi resimde biraz koyu mavi çıkmış. ama öbürü canlı beyaz digeri biraz daha loş tam beyazda degil hafiften maviye kaçıyor. bu halkayı degiştirebilirmiyiz ? ne kadar fiyatları ? ve far vidalımı yoksa tornavida ile kasttırıp mı açılıyor ? bilgisi olan yazarsa sevirinim.
Düzenleyen Piyanist89 - 16 Şubat 2014 Saat 01:28 |
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
ustam, bildiğim kadar ile farı ısıtıp tornavida ile kanıttırarak komple söküp içerisindeki halkayı ya da halkanın içerisinde led'i değiştirmen gerekiyor.
Düzenleyen reality59 - 16 Şubat 2014 Saat 02:27 |
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
bunları babam taktı takarken halkaların altında ampuller varmış onlar camı sökmeden degişebiliyormuş. acaba sadece ampülleri degiştirsem düzelir mi ? veya ampülleri beyaz degilde mavi veya başka renk taksam düzelir mi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
http://img593.imageshack.us/img593/5388/13608134.jpg
şu şekilde hazır leyimlenmiş satılmıyor galiba duy'u ile beraber. benim alacagım şu resimdeki gibi sadece ampul. http://img220.imageshack.us/img220/7797/23248627.jpg üzerindeki lehimi kaldırıp yeni aldıgım ampulun bacaklarını kısaltıp artı ve eksi sini bulup lehimleyecem bütün olay bu sanırım dogrumudur ? Düzenleyen Piyanist89 - 17 Şubat 2014 Saat 00:24 |
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ledleri bu şekilde bulma imkanımız var mı? Ben de aynı şekilde lehim yaptım ledler patladı, direnç bağlayıp yaptım çok sönük yandı. Parlak ve uzun ömürlü yanması için ne yapmak gerekir?
|
|
![]() |
|
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
T şeklinde bağlanmış olan ledlerden bahsediyorum. Yabancı sitelerde var ama çok uçuk fiyatlara geliyor.
|
|
![]() |
|
![]() T shape led olarak geçiyor internette. Bendekiler patlamış hepsini değiştirip daha parlak yanmasını istiyorum.
|
|
![]() |
|
Benim farlarım junyan. Dediğim gibi, lehim yaptım ledler patladı direnç bağlayıp yaptım çok sönük yandı. 3 mm dar açılı led kullanmıştım. Direnç olarak kaç ohm kullansam maksimum parlaklığı yakalayabilirim?
|
|
![]() |
|
:) Benim de o kadar bilgim yok patlattım bütün ledleri :) Teşekkür ederim yardımların için. Elektrikçide yaptırmak daha mantıklı sanki |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |