|
Sohbet / Muhabbet |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1920212223 32> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Günaydın Hayırlı Cumalar
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı Cumalar
|
|
şimşek 307
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
HERKESE HAYIRLI CUMALAR
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
Sefa78
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Karabük Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi akşamlar peugeotturkey stickerini nereden bulabilirim
|
|
gogly35
2. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abilerim kardeşlerim son günlerde aklım çok karışık sizden fikir almak istiyorum...
Sorun şu ; şu an da 3 aydır metal döküm sanayinde mühendisim fakat her işi yaptırıyorlar yorucu ağır oluyor , aldığım ücret yetiyor.. gecen hafta temmuz ayından beri görüştüğüm fakat bir türlü kısmet olmayan metal dısı baska bir sektörden ( firma türk firması ama dünyanın heryerine üretim yapıyor, kurumsal nitelikte) gelin son kez görüşelim diye teklif geldi bugun görüştüm gerçekten firma umut verici ama tek sorun ücreti su an aldığımdan daha düşük seviyede.. zamanla artacağını düşünüyorum ama sizce ne yapmalıyım??? ( Bu arada firma isimlerini yazmadım reklama veya yanlış anlaşılmaya neden olmasın diye..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
şimşek 307
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
|
hayırlı cumalar
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı cumalar
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı cumalar
|
|
by_cüneyt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
|
slm canlar nasılsınız
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar pt
uzun bir tatilden ve 2200 km'den sonra sizlere bir merhaba demek istedim. istanbulda yaptırdığım bir de deri direksiyonum var yakında aracımla ilgili konuya ekleyeceğim inş. |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba Ahmet Hocam, tatile erken çıkmışsınız daha yaz başlamadı, zor geçer bundan sonrası :)
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güle güle kullanın |
|
ahmed206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler Gökhan hocam ;)
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Tatil yöresine yaşayınca öyle oluyor tabi :)
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı Cumalar
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İyi Haftalar P.T.
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı Cumalar P.T.
|
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı cumalar dostlar
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
by_cüneyt
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
|
hayırlı cumalar canlar
|
|
tetik-soner
3. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
ustamın dediği ( hayırlı cumalar )
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 1920212223 32> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |