![]() |
|
Muayene |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2014 Saat 12:54 |
||||
2 yıl değilde 3 yılda bir olsa cok daha mantıklı olucak bi işlem bu muayene
|
|||||
![]() |
|||||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
106 quıksılver arka fren sapması muayene tekrarınıda yaktım... 2 kere muayene parası verdim... Sonra adam kronik zaten araç hafif olduğu için şoför oturunca arka sağ köşe hafif kalıyor ve sapma yapıyor... 1 adet çimento torbası koysaydınız sapma yapmazdı... demez mi... Dalıcaktım adama yıl 2008.... Bende takdir etmiştim ooo frende sapma diğerine göre daha az tutuyor diye... Usta da baktı kampanadan ayar yaptı budur dedi... Bende TÜV de aldım soluğu... Eleman sordu yapıldımı diye bende ustam ayar yaptı dedim... eğer yaptırmadıysanız muayeneniz yanacak dedi.... 2008 yılı TÜVTÜRK ün ilk yılı ilk gidişim çok kişi madur olmuştur... Neyse Aracı aldı içeri... diğer çıkışta bakliyorum imza dedi attım.. Sonuç, sapma var dedi. Yaptırdım dedim karşılaştırma yaptık evet yapılan birşey var azalmış ama olmamış... Soluğu ustanın yanında aldım... Sonuçta işlem yapılıyor ama o yıllarda fren test cihazı hiç bir sanayide yok... Bende maslakta Subaru Yerkada 20 dolar karşılığı yaptırdım sapma çıktı. Sonra ustam ile kampana tornada traşlandı, balatalar değişti, fren merkezleri değişti ve hidrolik değişti... Sonra tekrar Subaru yerka test sonuç olumlu sapma yok... Çıktı aldım araç yapılırken resim çektim... Sıfırdan randevu alıp muayeneye girdim eleman sapma var dese çakıcam birtane o derece... Bir seferde geçtim muayeneden.. Sonra sordum neden dedim kronik olduğunu söyledi... Yukarıda yaptığım yorumu söyledi... Hiç unutamam... tornada traşlandı, balatalar değişti, fren merkezleri değişti ve hidrolik değişti... Sonra tekrar Subaru yerka test sonuç olumlu sapma yok... Çıktı aldım araç yapılırken resim çektim... Sıfırdan randevu alıp muayeneye girdim eleman sapma var dese çakıcam birtane o derece... Bir seferde geçtim muayeneden.. Sonra sordum neden dedim kronik olduğunu söyledi... Yukarıda yaptığım yorumu söyledi... Hiç unutamam...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
eyv.
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
mangal için filan degilde cumartesi bakalım iş olmazsa takılırız peşine sorun degil konusuruz gene abi
|
|||||
i
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
zarflarım sadece Burak için değil haberin olsun
![]() |
|||||
![]() |
|||||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||||
abi mangal filan düşünüyorsan cumartesi hava nasıl olacak duruma göre şileye gidebilirsin şile istasyonunda çok dikkat etmiyorlar filan diyorlar ben gitmedim ama herkes orayı tavsiye ediyor bilgine :) |
|||||
i
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
Burak' ım bu tip işlere yalnız gitmeyi hiç sevmem cumartesi günü muayene istasyonları açık ise topluca gidip iş bitincede mangal felan güzel olur diye düşünüyorum ![]() Not: Anladın sen onu
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||||
biraz uzak olacak sana abi ama hadımköyde çok rahattır
|
|||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||||
![]() |
|||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||||
ön cam filmi nasıl kusur degil ya :) ben on camdaki filmden kaldım arkadaslar esenyurtta.
|
|||||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||||
![]() |
|||||
ayazonur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
||||
1- cam filmi ne kadar koyu olursa olsun HAFİF KUSUR. 2- orijinal olmayan xenon far AĞIR KUSUR (yıkama oolmasına göre orijinal değil) 3- Amerikan park modülü kusur değil. 4- Egzost AĞIR KUSUR. 5- Hava filtresi kusur değil. 6- Lastik diş derinliği 1,6 mm altında değilse sorun değil.Aynı aks üzerinde farklı ebat lastik olmasın. 7- Plaka kusur değil 8- Gitmeden ruhsatı değiştiren gerekiyor. Kolay gelsin. |
|||||
![]() |
|||||
ayazonur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
||||
Arkadaşlar muayeneden çok fazla çekinmenize gerek yok. En iyisi ilk muayeneye gidip çıkan kusurları yaptırarak muayene tekrarına gitmektir.
Düzenleyen ayazonur - 24 Mart 2014 Saat 20:04 |
|||||
![]() |
|||||
||||
1 numara film hafif kusur geçer
|
|||||
![]() |
|||||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||||
Cam filmi ağır kusur mu?
Ön camlarda 1 numara film var şimdi ben geçemeyecek miyim?
|
|||||
![]() |
|||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||||
abi beni bu aralar muaf sayın bu tür konulardan. Bazı sıkıntılarım var, kafam estikçe burdan bildiklerimi yada yardımcı olabileceğim konular hakkında yazabilirim. Zaten dikkat ettiysen foruma da öle bakınıom faZla bi aktif değilim konularda...
|
|||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||||
![]() |
|||||
||||
reco muayane günü beraber gideriz nerede gireceksek
![]() |
|||||
![]() |
|||||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||||
mimarsinan araç muayne istasyonunu tavsiye ederim senelerdir sadece oraya götürürüm ilk kez bu yıl kartalda sorun yaşadım oda yönetmelik değiştiği için fren pedal lastiklerin zorunluymuş artık ayak kaymasın diye birde stop lambalarının kırmızı olmasına dikkat ediyorlarmış yönetmelik değişmiş
|
|||||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||||
![]() |
|||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||||
amerikan park agır kusur, ön cam da film agır kusur kaldıkı 4 num demissin bir de oldu olacak on camı kaporta yap hic bisi gozukmesin =)), sonradan takılma xenon agır kusur, lastiklerin mm ölcüsü var suan tam hatırlamıyorum onun altındaysa agır kusur, muhursuz app plaka yasak agır kusur, ha muhursuz app plaka takmıssın ha plaka yerine beyaz kagıda plakanı yazıp oraya yapıstırmıssın ikiside aynı :)) hava filtresine karısmıyorlar, lpg ninde sızdırmazlık raporunu ve proje onay belgeni yanında alırsan muaynede onu da isletirsin kolay gele.
|
|||||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||||
![]() |
|||||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
||||
Teşekkürler gönderdiğiniz tabloyu bende az önce buldum ve foruma ekledim. Xenon lar far yükseklik ayarı varsa ve çalışıyorsa problem olmuyormuş. Hava filtreside problem olmuyor. Cam filmleri genel bi başlık altında hafif kusur yazmışlar ama çok koyu olunca ne olur onu belirtmemişler. Amerikan park modülüne gelince sinyaller problemsiz çalıştığı için bişey olmayacağı kanaatindeyim.
|
|||||
![]() |
|||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||||
1- Normalde Hafif kusur (fakat cok koyu ise bırakabilirler benim sadece arka yanlar ve arka camda vardı oyle hafif kusurla gectim ) 2- Merceksiz xenon kalabilir emin degilim ( xenon sisler ile sıkıntısız gectim ) 3- fikrim yok ( ben giderken söktürüp gittim ) 4- abart eksoz ile geçen gördüm kalanda gördüm ( ben kat iptali ile sıkıntısız gectim ) 5- fikrim yok 6- lastikler kötüyse banko bırakırlar ( ben tüm lastikleri değiştirip gittim ) 7- Hafif kusur 8-lpg işletmen gerekiyor buyrun burdan tüv türk resmi olarak hafif ve agır kusur maddeleri inceleyebilirsiniz |
|||||
i
![]() |
|||||
![]() |
|||||
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
||||
Arkadaşlar hazır konu açılmışken sürekli aklımda olan şeyleri sorayım bende size..
Benim arabamda; 1- 4 numara cam filmi var ön yanlar arka yanlar ve en arka cam 2- Xenon far var ama mercekli değil ve far yıkamasıda yok 3-Amerikan park modülü var 4-Egzos var filtreden değişik ama komple değil ama tabi ses çıkıyor bayağı bi 5-Hava Filtreside mevcut 6-Ve lastiklerimin durumu oldukça kötü 7- Mühürsüz APP Plakada var 8-Ve son olarak geçen muayene ye gittiğimde LPG yi yaptırdım ama ruhsatı yenilemedim ve ruhsatta en son yapılan muayene de görünmüyor elimde evraklar var ama ruhsatta işlenen bişey yok. Bunlardan hangilerinde muayenedeyken sıkıntı yaşarım ?
Düzenleyen tolga.onal - 24 Mart 2014 Saat 13:32 |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |