![]() |
|
34CZA65 2000 Model 106 Quicksilver |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tahasav ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2014 Saat 14:51 |
Malum sitede ki ilan numarası : 157202035
Quickten hevesimi çıkardım ama tabiki 106dan asla :) GTI almak için aracımı satışa çıkardım . Satışa çıkarmamın sebebi gerçekten GTI alıcak olmamdır . Bir kaç işin ehliyle görüştükten sonra Quick'e ne kadar yüklesem bir GTI olamicağını düşündüm . Yüklü Quick stock GTI gibi bişey oldu gözümde ve o kadar para harcamaktansa GTI alıp onu yüklemeyi düşünüyorum şuanda . İlanda belirttiğimin dışında ekstra bir sorun mevcut değildir . Şase barkodu hala aracın üzerindedir . Ne direklerde ne podyalarda hiç bir şekilde oynama mevcut değildir ki zaten aracın kazası yoktur . Sadece Sol ön çamurluk değişmiştir . Oda kardeşim sağolsun dengesini kaybedip bisikletle üzerine düştü :) Herkese hayırlı satışlar diyelim .
|
|
106 Quicksilver ( Loading )
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
tahasav ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
maşallah güzel araç hayırlı satışlar.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
|
Günceliiiz :D
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
çamurluğu değiştirecek kadar nasıl bir zarar verdiki bisiklet anlamadım, benim 206ya sağ çamurluktan honda cbr girdi, ben düzelttirdim boyattırdım 0 oldu. insanların bu bisiklet darbesine ikna olması icin bisiklet düşmüş fotosu varsa resimlerini ekleyin bence yoksa işiniz zorlaşır. benimki sadece nacizane tavsiye. hayırlı satışlar dilerim.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Fotoları zaten mevcut alıcıya gösterilicektir :)
Bisiklet yan olarak düştü , direksiyon ucu metaldi ve açıktı sağolsun çamurluğu deldi :) He şüphe olursa insanın içinde aracın şase numarasını da veririm sorun yok
|
|
|
|
![]() |
|
Teşekkürleer günceliizzz
|
|
|
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
HAYIRLI SATIŞLAR
|
|
hayallerim BİLE bazen yaptıklarımın yanında eziliyor:)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar,
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hayırlı satışlar hocam. umarım dilediğiniz gibi bir gtı alırsınız...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Hayırlı satışlar takas düşünürsen konuşalım
![]() Düzenleyen dRhkn - 20 Mart 2014 Saat 01:25 |
|
![]() |
|
Araç satılmıştır herkese teşekkürler :)
|
|
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Araç pendik lisesinin orda duruyordu sanırım.
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |