![]() |
|
34CZA65 2000 Model 106 Quicksilver |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tahasav ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2014 Saat 14:51 |
Malum sitede ki ilan numarası : 157202035
Quickten hevesimi çıkardım ama tabiki 106dan asla :) GTI almak için aracımı satışa çıkardım . Satışa çıkarmamın sebebi gerçekten GTI alıcak olmamdır . Bir kaç işin ehliyle görüştükten sonra Quick'e ne kadar yüklesem bir GTI olamicağını düşündüm . Yüklü Quick stock GTI gibi bişey oldu gözümde ve o kadar para harcamaktansa GTI alıp onu yüklemeyi düşünüyorum şuanda . İlanda belirttiğimin dışında ekstra bir sorun mevcut değildir . Şase barkodu hala aracın üzerindedir . Ne direklerde ne podyalarda hiç bir şekilde oynama mevcut değildir ki zaten aracın kazası yoktur . Sadece Sol ön çamurluk değişmiştir . Oda kardeşim sağolsun dengesini kaybedip bisikletle üzerine düştü :) Herkese hayırlı satışlar diyelim .
|
|
106 Quicksilver ( Loading )
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
tahasav ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
maşallah güzel araç hayırlı satışlar.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
|
Günceliiiz :D
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
çamurluğu değiştirecek kadar nasıl bir zarar verdiki bisiklet anlamadım, benim 206ya sağ çamurluktan honda cbr girdi, ben düzelttirdim boyattırdım 0 oldu. insanların bu bisiklet darbesine ikna olması icin bisiklet düşmüş fotosu varsa resimlerini ekleyin bence yoksa işiniz zorlaşır. benimki sadece nacizane tavsiye. hayırlı satışlar dilerim.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Fotoları zaten mevcut alıcıya gösterilicektir :)
Bisiklet yan olarak düştü , direksiyon ucu metaldi ve açıktı sağolsun çamurluğu deldi :) He şüphe olursa insanın içinde aracın şase numarasını da veririm sorun yok
|
|
|
|
![]() |
|
Teşekkürleer günceliizzz
|
|
|
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
HAYIRLI SATIŞLAR
|
|
hayallerim BİLE bazen yaptıklarımın yanında eziliyor:)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satışlar,
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hayırlı satışlar hocam. umarım dilediğiniz gibi bir gtı alırsınız...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Hayırlı satışlar takas düşünürsen konuşalım
![]() Düzenleyen dRhkn - 20 Mart 2014 Saat 01:25 |
|
![]() |
|
Araç satılmıştır herkese teşekkürler :)
|
|
|
|
![]() |
|
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Araç pendik lisesinin orda duruyordu sanırım.
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |