|
407 Sizce çalışma sesi normalmi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aga her ne kadar 100 km de 15 lt mantıklı gelse de burada resimde yazan 15km/l yani litrede 15 km şeklinde gözüküyor ben ona göre konuştum. Sizin arabada sayısal değerin yanında ne yazıyor? .. km/l mi yoksa .. lt/100 km mi?
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir de biz bakımlarda hep göz ardı ederiz ama enjektörlerin de bir ömrü var, sesi keser mi bilmiyorum ama bakım amaçlı değiştirmek gerek...
|
|
erdem-120
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: TOKAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdem-120
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
50 tl lik yakıtla şuan 115 km yaptım ibre dibe vurdu yine :) menzil 30 km gösteryo ama yapcagnı hiç sanmıyorum yapsa bile yine çok değilmi . Bu würth yakıt katkısı sadece sesi çok çok az etkiledi okadar .
|
|
ahmed206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yakıt bu kadar yüksekse ben korkarım bu araçta büyüüük bir sıkıntı var.
Motor bloğunu falan bir kontrol ettirin, stres testi mi sıkıştırma testi mi diyorlar ne diyorlar ondan yaptırın
|
|
erdem-120
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: TOKAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdem-120
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Enjektörler test edildi herhangi bi sıkıntı yok dediler bu fazla yakıta nerde çare arıycağmı şaşırdım :(
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |