![]() |
|
Araç Alım Satımı Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2014 Saat 23:49 |
||
Merhaba;
Ben diyorumki araç / alım satımı hakkında sitemizde verilen ilanlarla ilgili en azından aracın çok pahalı olduğunu ve bu fiyata satılamayacağını belirtebilelim, araçların iyi yönleriyle ilgili düşüncelerimizi yazabiliyorsak, kötü yönlerinide belirtme hakkına sahip olmalıyız diye düşünmekteyim, bunu talep etme sebebim gerçekten son günlerle ihtimali olmıyan fiyatları görmem, 25 binden fazla fiyat yazılan 307' ler 20 bin tl yazılan 206' lar sitemizin, araç alım satım konusunda ciddiyetini kaybetmesine sebebiyet veriyor diye düşünmekteyim, genede sinir ile yanlış düşünüyor olabilirim.
Düzenleyen dogan106 - 17 Mart 2014 Saat 23:52 |
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Şahsen ben görüğümü yazıyorum, bana yazılırsa da dinliyorum.
Ki dost acı söyler, bizler birbirimize eksiklerimizi görüp söylemezsek nasıl düzelteceğiz...
|
|||
![]() |
|||
||
Ahmetçim senin ilanla alakası yok durumun son 50 ilan hep bu şekilde, kış günü fiyatlar kabardıda kabardı, ne oldu ben hiç anlamadım, sadece gerçekten dışardan araç alım için sitemizi ziyaret eden insanlar için biraz gerçekçilik istiyorum
|
|||
![]() |
|||
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
||
Şuan piyasadaki bırak 206 307 leri şahinler doganlar bile tavan fiyattan satılıyor satılmasada fiyat isteniyor arac piyasası cok fena artışlarda bu sıralar hadi hayırlısı bakalım.
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Doğan alınmadım zaten, ama bir an düşündüm acaba bana da mı laf vuruldu diye
![]() TaZ'a sonuna kadar katılıyorum şu an sahibindene girin bakın bütün araçların fiyatları şişmiş durumda. Bazen ben düşünüyorum 19 yazarak hata mı ettim diye. Çünkü 19'a satsam galiba geriye aynı fiyata alamayacağım bu temizlikte bir aracı. Uçtu millet.
|
|||
![]() |
|||
||
yok estafrullah
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ya geçen agresif bir vatandaş vardı adını hatırlamıyorum ama 12 tane mesaj yazmış toplamda, millete forum kardeşiyiz çekip bir de azarlamaya kalkıyordu. Yani bana sıra gelene kadar bir sürü adam var
![]() |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Bizim siteye has bir durum değil bu fiyatlar, şuan piyasada herkes aracına ederinden fazlasını istiyor, bu durumda da kimse piyasadan ucuza satmak istemez, sırf şu sitenin yada bu forumun hatırına aracımı diğer ilanlara göre uygun yazayım demesi de kimseden beklenmez. Zaten alım satım kuralların da fiyat konusunda olumlu veya olumsuz yorum yapmak yasaktır diyor, ama alıcıyı zarara uğratacak parça aksesur satışlarına zaten biz müdahale ediyoruz, satıcıyı üzmeyecek yorumlara da göz yumuluyor
|
|||
![]() |
|||
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
||
hocam su ara fiyatlar anlamsiz yere cok pahali 98 model accent bile gordum pazarda 15 istiyolardi
|
|||
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|||
![]() |
|||
||
hahaha
![]() |
|||
![]() |
|||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
||
Sadece forumda değil genel anlamda fiyatlar uçuk... Birde sıfır araçlara bayağı zam geldi ve haliyle 2. ellerdede bunun etkisi normal.
|
|||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Geçen sene bugün 58.300e aldığımız araç,
Bugün liste fiyatı 77.200 :D |
|||
![]() |
|||
||
ne olacak bu fiyatlar yahu hakikaten tüm piyasa uçmuş, geri de gelmez
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Artık dönülmez bir çukurdayız
|
|||
![]() |
|||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
||
sıfır araç fiyatları yükseldikçe ikinci ele hareket geliyor bunun üzerine ikinci el fiyatları şişiriyoruz
|
|||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
insanlar satmak için ilana koymuyorlar ya tutarsa misali 13bin tl lik araca 20 bin yazıyorlar, kimiside 10 bin tl lik araca 24 bin istiyor :D amaç satmak değil ŞEKİL yapmak :) takmayın kafanıza satmak istemiyorsa Poz keser Rüzgar yapar, sonrada etrafına rüzgar yapma der :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
||
o zaman benim quicki 17 bin tl' den satışa çıkarıyorum duyurulur ![]() sonuçta yaptığım masraflarla 17bin tlyi buldumu? Geçti!!!. fakat 17bin tl edermi? hayır etmez!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||
bende 1 yıl benzin aldım, 210 tl x 12 ay = 2520 tl 12 ayda 300 kere yıkadım 10 tl x 300 = 3000 tl 12 ayda 100 kere ücretli otoparka parkettim 2,50 tl x 100 = 250 tl 12 ayda 5 kere içine Rus attım :D 100 $ x 5 = 1150 tl ![]() ![]() ![]() +______________________ 6920 tl Ben 13,750 tl ye aldım. 20.670 tl istiyorum bakımları extra parçaları hediye
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Aziz - 18 Mart 2014 Saat 11:21 |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
iyiymiş bu senseii
![]() ![]() ![]() |
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |