![]() |
|
407 Sizce çalışma sesi normalmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aga her ne kadar 100 km de 15 lt mantıklı gelse de burada resimde yazan 15km/l yani litrede 15 km şeklinde gözüküyor ben ona göre konuştum. Sizin arabada sayısal değerin yanında ne yazıyor? .. km/l mi yoksa .. lt/100 km mi?
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bir de biz bakımlarda hep göz ardı ederiz ama enjektörlerin de bir ömrü var, sesi keser mi bilmiyorum ama bakım amaçlı değiştirmek gerek...
|
|
![]() |
|
erdem-120 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: TOKAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdem-120
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
50 tl lik yakıtla şuan 115 km yaptım ibre dibe vurdu yine :) menzil 30 km gösteryo ama yapcagnı hiç sanmıyorum yapsa bile yine çok değilmi . Bu würth yakıt katkısı sadece sesi çok çok az etkiledi okadar .
|
|
![]() |
|
Yakıt bu kadar yüksekse ben korkarım bu araçta büyüüük bir sıkıntı var.
Motor bloğunu falan bir kontrol ettirin, stres testi mi sıkıştırma testi mi diyorlar ne diyorlar ondan yaptırın
|
|
![]() |
|
erdem-120 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: TOKAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdem-120
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enjektörler test edildi herhangi bi sıkıntı yok dediler bu fazla yakıta nerde çare arıycağmı şaşırdım :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |