![]() |
|
Auris Bi-xenon denemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2014 Saat 00:36 |
Merhaba arkadaşlar,
Çoğu kişi perdeli mercek olayını duymuştur. Audi-Mercedes ve BMW gibi markaların yoğunlukla kullandığı bu mercek tipi, far içerisine yerleştirilmiş selenoid ile bir perde bağlanmış bir mercektir. Bu merceklerde ışı çok yönlü dağıtmak yerine mercek yardımı ile belirli bir yörüngeye toplama eğilimi vardır. Klasik mercek yapsının yanında perde sayesinde anlık bir sürede kısadan uzun hüzmeye geçiş sağlanmaktadır. Kısa ve uzun hüzmeyi aynı mercek ve aynı ampülle yapmak mümkündür. Aracıdma bulunan 9012 (HIR2) tipi özel bir ampül var. Genellikle japonların kullandığı bir tip ve piyasda yok gibi birşey. Ampüllerin ayak yapısı 9006 ile çok benzediği için hemen sipariş verip bir ara denedim ama tahmin ettiğim gibi olmadı ayağın bir dişi kısa geldi ampül tam oturmadı. SAllantıd olması beni geri itti. Şİmdi 9012 buldum ve sipariş verdim. Yine 55w ama 6000K çok ciddi bir aydınlanma söz konusu heleki sellektör :D Korkun benden sol şerit hastaları... Ufak 9006 testimden bir video... |
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Mükemmel olmuş :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
üstad sen bu işi biliyosun ya emeğine sağlık güzel olmuş.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel olmuş gardaş :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
güzel olmuş.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |