![]() |
|
206 ayna sıcaklık sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
bak kardesım o senın boş dedıgın soket dıkız aynasının ısıtması bended var aynı araba ben dıkız aynalarımı ısıtmalı yaptım sen dısardakı sıcaklıgı olcmek ıstıyorsan hat cekıceksın oraya sıfırdan ancak oyle gorebılırsın sıcaklıgı...
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bende 2005 model x-line modeli 206 hdi var ben arabaya 307 ekranı taktım yol bilgisayarı yüklettim şimdi benim ekranda sağ alt köşede sıcaklık yerinde -- aynen böyle çift çizgi çıkıyor bu derecenin ölçülmesi için sol yolcu tarafı dikiz aynasının içinde ayna sıcaklık müşiri varmış bu parçanın referans kodunu bulup getirttim ben şimdi
arabanın içeriden ayna kapagını çıkardıgın zaman 2 tane soket var biri tweter için diger soket boş ama oraya denedim takınca olmuyor bu ayna sıcaklık müşiri nereye takılıyor acaba bilen varmı arabanın elektirik şemasında o kabloları ayrı göstermiyorr komple kablo demeti olarak geçiyor ddigim parçada aşagı resimde işaretle gösteriom http://img118.imageshack.us/my.php?image=kb81g75csw7.jpg ![]() ![]() 6 numaralı parça Düzenleyen DERAN_TUYNER - 27 Kasım 2008 Saat 12:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |