![]() |
|
106 arma iptali yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
TayfunGti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2014 Saat 22:02 |
arkadaşıma 2001 quicksilver aldık ön ve arka arma iptali var sizce düzeltirmi ?
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım ön için kaput arka için de bagaj değişmesi gerekli. Tam emin değilim daha bilgili olan arkadaşlar vardır muhakkak :)
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl ıptal ama farklı bır tamponsa sanmıyorum orjınalı takılmalı orjınalde ıptalde ortaya bı panel cekılıyo o panel orjınalle degısmelı arkaya bagaj kapagına yapısıyo o basıt ama one nasıl bı uygulama yapıldıgına baglı mesakat cıkarabılır
|
|
![]() |
|
TayfunGti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
adam on kaputa parça kaynatmıs tampona fiber macum cekmis arkayı bilmiyorum bence olmaz gibi
|
|
![]() |
|
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
on taraf buyuk sıkıntı bence hıc ugrasmasın napsın blıyomusun 307 lerın arka bagaj kapagına yapıstılan armayı alsın on kaputa bıde arka bagaj kapagına yapıstırsn hem guzel olur hemde armalı olur en ucuz ve mantıklısı bu yoksa baya ıs cıkarır o hıc bulasmasın fıkrımce
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
araç bu iptal olan yerler hariç boyasız bence armasız hiç güzel durmuyo
|
|
![]() |
|
resmı varmı aracın , arka bagaj kapagı basıt oraya stıckerlı armayı yapıstırsnda on sıkıntı ben olsam ugrasmazdım basıt bı cozumle gecıstırırdım snucta o kadar onemlı bısey degıl
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
güzel durmuyosa nie aldınız hocam?
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
![]() araç bu daha almadık kısmetse yarın aldık yazmısm yanlskla |
|
![]() |
|
çok basık muhtemelen heryerinden ses geliyor, ön logo iptali keyiften ok. fakat arka logo iptali bence kazadandır tavsiyem almamanız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
adamla telefondan konustum yarn bakmaya gitcektim orjinal dedi
|
|
![]() |
|
bende david beckham memnun oldum deseydin
![]() |
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
bagaj arması güzel bi ustalık ile halledilir yanlız kaput u görüp degerlendirmek gerekli içten nasıl bi işlem yapılmıs?
|
|
Asil :)
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
logo iptali yapilmissa oyle kullanmasi lazim, eski haline getirmek uzun hikaye ve masrafli olur, hayirlisi olsun..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
kendi şahsıma alacak olsam logosuz aracı ne olursa olsun almam logo şart olacak
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Genelde bu tarz islemler kazadan sonra yapılıyor cok nadir keyfi olarak logo iptali yapan 10 kişiden 8i diyebiliriz.
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
Arka stickerli logo mis gibi olur 20 tl on sikinti hic bulasmayin oyle kullanin
|
|
![]() |
|
Valla iki logo alıp yapıştırmak daha sağlıklı duruyo. Eski haline getirmeye çalışmayın daha kötü sonuçlar çıkar.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
arkadaslar bilmiyorum kusura kalmayın ama logo iptal olunca bagaj nasıl açılıyor. bu resimdeki aracın mesela nasıl açıyorlar bagajı
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
İÇERİDEN HARİCİ BİR DÜĞME YAPILIYOR.. AÇMAK İÇİN BASIYORSUN... LOGOLU OLMASINI İSTİYORSAN ÇIKMA BAGAJ + KAPUT AL BOYAT KAFAN RAHAT OLUR... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |