![]() |
|
306 istop sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2014 Saat 01:01 |
Hoca geçmiş olsun USTA farkı işte helal olsun
|
|
![]() |
|
fahrettin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün gittim marka peugot ya sağolsunlar üç usta birden ilgilendi gerçekten pejodan anladıkları belli zaten ustalardan birinde de benim arabanın aynısı varmış. teşekkürler tavsiye için. istop sorunu için rölanti motoruna ayar yapıldı anında da farketti motor boştayken daha rahat çalışıyor ve gün boyunca hiç istop etmedi. ayrıca benzin deposuna temizleyici katkı koyuldu bir süre benzinde kullanıcam iyice temizlenmesi için. inşallah bi daha da tekrar etmez. TEŞEKKÜRLER |
|
motion & emotion
|
|
![]() |
|
realemperor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı realemperor
kardesım var marka peugeot selcuk usta var ona gıt gerekenı yapar elınde cıkma ve sıfır orjınal malzemeler var bu işte uzman bence tek gecerım
|
|
real_emperor
|
|
![]() |
|
fahrettin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
Bu arada ANKARA'DA PEUGEOT SERVİSİ önerisi olan varsa çok makbule geçer
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi şanslar umarım problem çözülür
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
tavsiyeleriniz için teşekkürler bu hafta bir iki servise götürüp göstercem. sonuçları paylaşırım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Rölanti ayarı ile alakalı olabilir iyi bir servise götürüp baktırmanız gerekli devir düşüp istop ediyorsa büyük olasılıkla rölantiyle alakalıdır.
|
|
![]() |
|
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
Benzin pompasida olabilir cnku aracnz gderken bosa alip stop ediyosa rolanti motorundan degldir.devri tekerler verir araca anca enjektorden bi atesleme besleme benzin pompasindan vs. Herhangi bi tikaniklik ariza varsa rolanti icim.gereken yakit gtmedgnden stop ediyo olabilir ya rolanti motoru ya besleme sikintisi gibi geldi bana fikrimce ilk asamada WURT BENZIN YADA LPG falan yakit katkilari.oluyo sistemi temzlemek icin depoya atilio bunu alin benzn dopnuza atin bosken snra fulleyn araci o depo byunca devrli kullanin kanallarda tikanma varsa acar buda bi.fikir kafanizin kosesindr bulunsun
|
|
![]() |
|
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
Dedgm gibi dizel mantgiyla knustum ancak lpg skinti oluyo bazen aracn devri rolantide dusuk oldgu icin arada besleme tam yapmiyosa stop ettire bilir rolanti motoru bozulsa sadece rolantide stop etmez vuruntu isteksz ve sarsintili calismada yapar iyi bi ustaya gsterin pek sorn cikicak gibi gelmedi bana en kotu cikma motor alir takarsnz ondansa snucta hayati bi.parca degl ama bu.kadar stop problminde araci bu kadar uzun sure kullanmanz zrar verir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
ilginiz için sağolun. besleme kaynaklı bir sorun olsa normal giderken de etkilemesi gerekmez mi? (bilmediğimden soruyorum) sürüş sırasında herhangi bir sorun olmuyor. yetersiz devirin rölanti motorundan başka bir sebebi var mıdır sizce? Bu arada bahsettiğim rölantı motoru da şu: ![]() http://www.araba.com/270449122/Peugeot-306-Rolanti-Valfi-1994-1998 Düzenleyen fahrettin - 11 Mart 2014 Saat 22:16 |
|
![]() |
|
ben dızelcıyım aynı sorun bendede vardı enjektor ve mazot pompası tıkanmıstı temızlenıp bakımı yapıldı 900 tl tutmustu duzeldı benzınlıde enjektor olabılırmı bılmıyorum ama rolantıdeyken stop edıyosa yetersız devırden veya beslemeden olabılır ıyı bı benzın lpg ustası bakmalı sanayıde
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
Herkese merhaba
1998 model 306 Griffe Sedan araç sahibiyim. Aracı aldığımdan bu yana yaklaşık 1 yıldır istop sorunu yaşıyorum. Sırayla gaz kelebeği temizliği, LPG gaz ayarı, sübap ayarı hepsini denedim, aküyü bile değiştirdim hiçbiri bişey değiştirmedi. Araba benzinde de gazda da aynı şekilde istop ediyor. Kırmızı ışıkta durunca veya normal giderken boşa aldığımda hemen istop ediyor. Özellikle sabahları motor soğukken çok sık oluyor ama motor sıcak olduğunda da oluyor. Artık bıktım ve aracı elden çıkarmak istiyorum fakat bu haliyle satarak kimsenin ahını almak istemiyorum ![]() İnternetten araştırdığım kadarıyla ve birkaç ustadan duyduğum üzere RÖLANTİ MOTORU'nun değişmesi gerekiyor. Yine internetten araştırdım ve 60 - 70 TL'lik bir parça olduğunu gördüm. Fakat ustaya gittiğimde bu parçanın benim arabama uyumlu olmadığını, benim almam gereken parçanın 500TL civarında olduğunu öğrendim. 500 TL tabii ki çok büyük para. Özellikle aracın fiyatı 10bin civarı olunca insanın bu kadar masraf edesi gelmiyor. Sizden ricam bu durumla karşılaşan birisi varsa
Teşekkürler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |