![]() |
|
2. el jant lastik hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2014 Saat 15:31 |
İlan benim değil ama bununla aynı bir aracım var 15 inç kapaklı sac jant
Düzenleyen ömer_tarsus - 17 Mart 2014 Saat 23:08 |
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
C3'ün üzerinde ki jantlar nasıl Hocam var mı hazır da bir resmi?
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kargo konusunda haklısınız, en iyisi sıfır almak tabiki ama 2000 tl yi bulur gibi. 2 el olarak yakın yerde olanlara baktım ama pek hoşuma gitmedi. Galiba lastikler eskiyene kadar bu şekilde bineceğiz.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Sizin jantta güzel ama lastiklerle birlikte 1400 tl yi bulur, şu aralar lastik için o kadar para veremiyorum. Verdiğiniz bilgi içinde teşekkür ederim
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
kargo yoluyla alışveriş yapman hem çok riskli hemde kargo ücretleri deli para tutuyor. hemde bu ilanda satıcı detay vermemiş üretim tarihi, diş derinliği, patlak-çatlak-fitil-balon bunlar varmı?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Linktekiler ford jantı, ofseti aracına uymaz, jant-lastik içeride kalır, flanş kullanman gerekir, aracına uygun ofset değerleri ET20-25'dir. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33144&title=206imdan-kalanlar ilanımdaki jantları düşünürseniz görüşebiliriz. |
|
Peugeot 206 Generation BVA
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Arkadaşlar c3 aracıma 17 inç jant lastik almayı düşünüyorum, sahibinden de az kullanılmış olduğunu söylüyorlar ve güzel görünüyor fakat yakın şehirde olmayınca görme şansım olmuyor. Ne yapabilirim? Linkteki janta bi bakarsanız yorumunuzu bekliyorum. Ebatıda tam istediğim gibi.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |