![]() |
|
sticker ve anahtarlık temini BURSA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2013 Saat 09:34 |
Salih Abi bana bi tane ayarla, istersen akşama senin evin önünden geçerken alayım. |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
faytx206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba hocam ben fatih yeni üye oldum resimlerinizide gördüm inşallah birdahaki buluşmada bende sizlerle olurum stiker kaldıysa çok isterim şimdiden teşekkürler :)
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sticker ve anahtarlık şahane oldu ;) Teşekkürler Salih Abi :) ![]() ![]() ![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Toretto16 Çok güzel olmuş :) bana da dün ulaştı İstanbul dan :) Kapı içlerinede Kendim yuvarak mavi olan stickerdan yaptım :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
fazla Tişört varmı sende üstadım :) Koltuklara giydirme için nasıl olur :) deneme imkanın varmı acaba?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
hmmm, Hani tişörtteki baskı maviya ondan şe ettim :) olmadı demek :( Az mavili kılıf bulamıyorum ki özel diktiriyim dedim 500 tl :D derileri Tamir 150 tl :D (Tanıdığın tanıdığı oda dost indirimli) napıcam karar veremedim :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Tabi.
resimi dün akşam çektim. 2 kapıdada var :D ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
hmm..değişik bir imaj katmış..beğendim :) aslında senin kontes'e yan marşbiyel nikelajlarıda fena durur Aziz :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Eyvalla :D
Orjinal Peugeot var zaten marşpiyelde nikelajda galıba, diğer taraf kopuk torpidoda duruyor düzelttirip takıcam eğilmiş biraz bknz:
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
ben hakkımı almıştım daha önce
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
teşekkür ederim bilgi için ilk araba olunca akılda soru işareti oluyo kıyamıyo insan ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Ben aldım.Teşekkürler ikiside güzel.
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Her ikisinden de istiyorum mümkünse ?
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
aslında buluşmada verilse katılıma olumlu etkisi olmaz mı?
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
haklısın ben sayımız fazla olsun diye düşünmüştüm
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
kıyamadım
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
jantlarını sökmeye gelirim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
sticker uygulandı
![]() |
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
P.m atıldı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |