![]() |
|
206 1.4 bva cruise |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
hasanbati0711 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanbati0711
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2014 Saat 16:11 |
|
tüm arkadaşlarıma kolay geldin...
benim öğrenmek istediğim 2008 model 206 1.4 otomatik aracım var sonradan CRUİSE takılıyor mu ? bilgi verirseniz sevinirim iyi çalışmalar
|
||
HASAN BATI
Yedek Parça Uzmanı 0 543 477 82 52 |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evet takılıyo forumda takıp aktif edebilen arkadaşımızda var ankara temsilcimiz ve moderatörümüz ali kardeşimiz nick alicilik yapıyor ve bu konuda uzman kendisi size yardımcı olacaktır.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
hasanbati0711 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanbati0711
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
teşekkür ederim burak kardeş eyvallah elimde bir tane var götürüp deneyecem bakalım:)
|
||
HASAN BATI
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Ali konuyu görürse dahil olacaktır
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Gördüm şidmi kardeşim saolsın.
BAhsettiğiniz aracın şase numarasını benimle özelden paylaşırsnaız yardımcı olmaya çalışayım. Aracınız otomatik ise hem limitleme hem sabitleme olması gerekir. YArın 2 gibi bir arkadşın 307sine bakacağım eğer müsait olursanız 537 380 32 86 numaradan bana ulaşabilriisniz. Kablo-bilgisayar-yazılım-kol hepsi var deneme yapabilriz. |
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
bu hız sabitleyicilerde merak ettiğim bişey var,hızımı sabitliyor gaz pedalınımı ?
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Yeni nesil araçlarda gaz pedali sinyalli olduğu için elektronik tetik sistemi var. Bunu beyin yönetiyor. Hız sabitlemede sizin ayarladığınız hıza çıkmaya çalışıyor araç. Ayarlanan hızda sizi sabit tutmaya çalışıyor. Pedale etkisi yok fiziksel brid eğişim yapmıyor sadece beyin kendisi ayarlayıp gaz sinyali veriyor. Siz gaza basmadan o sizin yerinize basıp sizi bir seviyede götürüyor. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanbati0711
|
ali kardeşim kolay gelsin ben ankarada şaşmaz da bir iki peugeotda prof arkadaşla denedik olmadı,sebebi ise benim gaz kelebek kutusnun elektrikli değil halatlı olmasından kaynaklıymış böyle bir sonuca vardık ne kadar doğru bilmiyorum teşekkürler...
kolay gelsin
|
||
HASAN BATI
||
![]() |
||
|
2008 model aracta ? Bana bir sase numarasi verin bakayim oyle sacmalik olmaz.
Sizin prof dediginiz adamlar giristeki citroenci mi :) birakin kalsin |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasanbati0711
|
KARDEŞİM SON SEKİZ HANE YETER Mİ 47716604 bunu biliyorum şu an eğer olmazsa birazdan tamamını verebilirim.
valla kardeşim bi kaç yere sordum isim vermeyim de sonuç alamadım:)
|
||
HASAN BATI
||
![]() |
||
|
Suan disardayim eve gecince bakicam
|
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Haydi bakalım ben de merak ettim bu olayı
|
||
![]() |
||
|
Servicebox da iki turlu de gosteriyor. Ihtimal var ama bana cok sacma geldi.2002 araclarda elektronik pedal varken 2007 uretimi bir aracta olmamasi cok ilginc. Pedale siz baktiniz mi cidden telli mi ?
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
|
Biraz baktim ama iki tipide gosteriyor 2007 uretimi bir aracta cok ilginc.galiba elinde kalani kullanmis.
![]() ![]() ![]() Ben iki yil ugrastim. Ankarada 5 yetkili 6 ozel servise gittim sabahtan aksama usta ile aksamdan sabaha kendim ugrastim . Abdullahusta disindada kimse umut vermedi hep olmuyor olmaz diye salladi. Gosterge sorunluymus hicbir 206+ olmuyormus 1500tlye bsi degisince oluyormus. Simdi yapamadigim 206+ yok. 207 206 307 308 gibi nice araclara yaptim bugun 2005 307ye deneyecegim oda otomatik. Suan 206+ dayim bu da canli canli ispati bilen bilir zaten ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |