![]() |
|
206-207-307 Orjinal diecast model Arabalar ACİL!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 20:48 |
|
Arkadaslar kendi projem için toplamıştım ama maddi olarak biraz sıkıntıya düşünce satmak durumundayım herhangi bi siteye koymadım önce bu işin hastaları faydalansın 1 hafta da satılmazsa netten satışa koyacağım modeller NADİR MODELLERDİR VE OYUNCAK DEĞİLDİR
206>>1:43 207ve307>>>1:32 ölçüsündedir.206 TAHMİN EDECEĞİNİZ ÜZERE ROLAND GARROS YEŞİLİDİR ![]() onu söylemek isterim özellikle 206 TÜRKİYE DE TEK İDDİA EDİYORUM 206nın 4 KAPILI MODELİNİ BULAMAZSINIZ ORJİNAL FRANSIZ NOREV MARKADIR BİLENLER BİLİR VE AYRICA 206 ORJİNAL KUTUSUNDADIR 1:43 model oldugu için KAPILARI AÇILMAMAKTADIR MODEL İÇİN DAHA MAKBULDUR DETAYLIDIR. 207ve307 nin ön kapıları açılmaktadr.ARKADASLAR ONA GÖRE BAKIN MODELLERE 207 de yine nadir bulunan modeldir 307 konusunda cok iddialı degilim cunku bana da bi arkadasım hediye etti hediye oldugu için cok kurcalamadım 207ve307 kutusuzdur.yapılacak acıklama sanırım bu kadar yeterli yine konu baslıgı altında soru sorabilirsiniz 207ye jant uygulaması yapılmıştır 2 çeşit vardır hangi jant istenirse onu takıp göndereceğim.detaylı fotograf isteyene gönderebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() FİYATLAR 206:200TL 207:180TL 307:100TL Düzenleyen eguet - 04 Mart 2014 Saat 20:48 |
||
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
307sw niye yok ya:( hayırlı satışlar..
|
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koleksiyonum için onuda alacaktım fakat fiyatı acayip yüksek :D teşekkürler
|
||
FIRST BLOOD
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
güzel koleksiyon umarım hak edenlere gider
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Eyv. saolasın umarım :)
|
||
FIRST BLOOD
||
![]() |
||
|
Güncel!!!!
|
||
FIRST BLOOD
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
fiyatı bencede çok yüksek. deli gibi arıyorum 206 araç ama gerçekten çok ama çok pahalı..
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
ya arkadas insan hobisini satarmı hiç. öle kolay buluncak seyler değilki bunlar eminim sende çok arayıpta bulmusundur. bence çook çok sıkışmadıysan paraya satma bunları ki gerçekten insan hobisini satarmı hiç
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
FIRST BLOOD
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Ben bulamadım, nerede var? |
||
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
|
Daha önce alışveriş yaptıgım bi arkadasta var fakat 75euro :D
|
||
FIRST BLOOD
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Fotoğraf falan var mı:)
|
||
||
![]() |
||
|
![]() bu tarz bişey ![]() |
||
FIRST BLOOD
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Eski kasasıymış. Rengi bu mu? Ben biraz düşüneyim ama şu an zor gibi..
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Bu arada bende var birkaç tane diecast. Bunlara pileksiden raf mı yapsam diyorum. Çok tozlanıyor ve gelen çocuklar elliyorlar hep deli oluyorum:) şu an kutudalar hepsi..
|
||
||
![]() |
||
|
örnek resim olarak gösterdim zaten şuanda arkadasla bende iletişim kuramıyorum kendisi fransız :) elinde model çoksa vitrin seklinde yapabilirsin daha gösterişli olur
![]() |
||
FIRST BLOOD
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
o markaya ait peugeot üretimi araçlar buyrun. http://www.wellydiecast.com/product.php?&keyword=peugeot&mode=search&page=1
|
||
![]() |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
206'nın detaylı fotoğraflarına bakabilir miyiz acaba? bir de oluru nedir?
|
||
![]() |
||
|
wallaha o zaman şöyle söyliyim modellerde markalar çok önemlidir mesela bi kyosho bu işin en üst noktası sayılabilecek bi model markasıdır ve 1:18 modelleri 500tl gibi rakamlara satılıyor autoart vs gibi örnekler çogaltılabilir tr'de böle bi sıralama yapılacak olursa welly alt sıralarda kalıyor tabiki tr'de çok yaygın welly üretimi ucuz oldugu için ama modellerde kıymet acısından çok degerli degildir.her zaman detay çok önemlidir detayda her marka çok girmez söylemek istedigim ölesine biriktiriyorsan detaya,markaya,arac modeline zaten cok takılmazsın welly idealdir ama model için biriktiriyorsan emin ol welly cok kaliteli değildir bana gönderdigim linktekilerle şu resimleri karsılastırırsan eminim demek istedigimi anlayacaksın
![]() ![]() ![]() |
||
FIRST BLOOD
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
hocam ben soruma cevap alamadım halen
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |