![]() |
|
307 coupe a serit yapilacak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 13:54 |
Arkadaslar merhaba cok kararsiz kaldigim icin sizlere bir soru sormak istiyorum 200 307 xs aracima serit uygulamak istiyorum aracim koyu gri..
Simdi aklimda 2 sey var 1.si kaput ve tavana fransiz bayragi uygulamak (mavi beyaz kirmizi) Digeri ise 207 rc lerdeki kirmizi yanlari siyah serit uygulamasi Sizden ricam fikirlerinizi dogrudan aktarmanizdir TESEKKURLER |
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
mrtoknctn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncel
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
örnek resim atabilirsen fikir açısından daha çok yardımcı olunabilir
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
fransız bayrağı uygulamasını ben olsam yapmazdım kırmızı ve siyah iyidir ama griye gider... ondan haric olucak bayrak türk bayrağı olsun :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayatta yapmazdım ama zevkler tartışılmaz
![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bayrak sakın yapma 207 de standart yapılan şerit çalışmasını ön tavan bagaj kapağı ve arka tanponun altına kadar yaparsan güzel olabilir aracın koyu giriyse açık renk gri yada parlak siyah tavsiye edebilirim yada açık gri yapıp kenarlarına parlak siyah kontur yapabilirsin sarı kırmızı mavi yeşil turuncu felan sakın yapma iğrenç olur
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
Cok kararsiz kaldim isin asli bir arkadasimin clio 4 une fransiz bayragi mukemmel durdu benimde ilk amacim oydu fakat sonrasinda vazgectim aklimda 207 rc ninki gibi bir serit var isin asli ama dedigim gibi cok kararsiz kaldim
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
Acele etme iyi düşün. .
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
aslında güzel bi çalışma olabilir. |
|
2002 1.6 110 hp 98500
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
Arkadaslar kararimi verdim kaput ortasindan beyaz serit serit yanlarida ince siyah? Buna ne diyorsunuz?
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
bir sorum daha var arkadaşlar..
şeridi yapacak olan usta önce siyah şeridi çekelim üzerine beyaz çekelim diyor 2 malzeme üst üste gelse sıkıntı olurmu ? |
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
doğru karar üst üste gelmesi sıkıntı olmaz yalnız dikkat et araç üzereinde maket bıçağı ile kesim işlemi yapmasın çizmesin arabayı
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrtoknctn
bir başka kişide büzülme yapar yazın sıcakta diyor ama.. çok kararsız kaldım doğrusu ..
|
|
mrtoknctn
|
|
![]() |
|
cast kaliteli malzeme kullanırsa sıkıntı olmaz plotter folyosu ile yaparsa dedikleri gibi tek katta çift katta yapsa büzüşmeler ve yıkandıkca yanlardan kalkmalar başlar önemli olan kaliteli cast folyo kullanılması (3M arlon kmph )
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |