Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Organizasyon Düzenleme Teklifleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Organizasyon Düzenleme Teklifleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Organizasyon Düzenleme Teklifleri
    Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 18:38
Organizasyon düzenlemede ayrı ayrı bölgelerde emeği geçen yönetici arkadaşlarım, üyelerimizin gözlerinden kaçmış olduğu hususlar mutlaka olabilir. Ama ailemizin her geçen gün yenilikçi anlayışı ile yeni fikirlere can verilmekte malumunuz. 

16 Mart 2013'teki @bursat kardeşimizin düzenlediği Darülaceze Huzurevi Ziyareti buna örnek olmuştur. Bizlerin bununla kalmayıp, daha zevkli, eğlenceli, samimi, ülkemize faydalı, insanlık için adım atacak, aklınızda olupta gerçekleştiremediğimiz fikirleri en azından dile getirmemiz için konuyu açmakta bulunuyorum. 

Fikirlerin harmanlanacağı bu konuda ileri ki organizasyonlarımıza yön vermeyi hedefleyeceğimiz, sizlerin bu katacakları yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunarım.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 18:51
Aklımdan geçenleri ayrı ayrı mesajlarda dile getireceğim karışmasın diye.

Bu yaza büyük ihtimalle İstanbul'a yerleşeceğim. Aklımda olan siz değerli arkadaşlarım da destek olurlarsa, kan bağışında bulunulabilir. Sayı tatmin edici olduğunda seyyar timleri vardı bir zamanlar, adres veriyorsunuz gelip kan alıyorlardı. Olmasa bile kişilerin ulaşabilecekleri noktalarda konuşlu birimleri. Yarım saatimizi ayırıp trafikte yaşanan kötü, üzücü olayları en azından mutlu sonla bitirmeye adım atmış oluruz kan vererek. 
Rabbim hiçbir insan evladına kan ihtiyacı yaşatmasın dileğim.. 
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 18:51
İstanbulda defalarca planladığımız ancak hala gerçekleştiremediğimiz ve kıbrısdan çok kıskandığım paintball organizasyonu istiyorum artık :)

Pek topluma yararlı birşey değil ama ilk bu geldi aklıma :)

Düzenleyen Burak - 03 Mart 2014 Saat 18:52
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 18:58
Otomobillerimizi malum hareket ettirmenin zamanla zorlaştığı bu devirde toplu olarak yapılan uygulamalarımızın herhangi bir firma ile anlaşılarak otobüs, midibüs, minibüs gibi araçların kiralanarak karadeniz turu, tarihi kültürel geziler vs.vs. düzenlenebilir.

Amaç hem çevre kirliliğini engellemek, hem de daha uygun maliyetle hayatımıza renk katmak. Biraz da sıradanlığın dışına çıkmak. Gönül ister tabi 20-30 araçlık konvoyla ülke hatta dünya turuna çıkmak ama ne mümkün. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 18:59
Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

İstanbulda defalarca planladığımız ancak hala gerçekleştiremediğimiz ve kıbrısdan çok kıskandığım paintball organizasyonu istiyorum artık :)

Pek topluma yararlı birşey değil ama ilk bu geldi aklıma :)

İstanbula gelirsem benden söz düzenleyeceğim sonbahara doğru Wink
Yukarı Dön
şimşek 307 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı şimşek 307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 19:08
Yardıma ihtiyacı olan ailelere özellikle çocuklara yardım yapılabilir. Evlerine erzak yapılabilir.ilk aklıma bu geldi.
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 19:29
barınaklara ormanlık arazilere terkedilen  minik dostlarımız için kuru mama artık yemek makarna vb yiyecekler götürerek besleyerek bu tarz bi toplu organizasyonda yapılmasını hatta böyle bir organizasyona öncülük yapabilirim yedikule hayvan barınağı ve arnavutköy fatih ormanları yolkenarlarında onlarca başıboş hayvan var onlara bir nebzede olsa yardımcı olabiliriz haytap-haysev organizasyonumuza katılabilir onlarlada iletişim kurarak ortak ve daha kalabalık bir organizasyon yapabiliriz ayrıca böyle bir çalışma forum unda daha fazla tanıtılmasına sebep olur star tv ve fox tv yide katılıma iştirak ettirebilirim sanırım  Wink
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...

2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 19:39
Paintball bambi cafeye gelen arkadaşlarla  beraber uzun süre konuşup anlaştıgımız konu, 16' sından sonraki organizasyonda yapıcağız vaktin varsa bekleriz İlker kardeşim, İstabulda senide aramızda görmekten mutlu oluruz, kan bağışlama gibi organizasyonlar tabiki olabilir , aynı zamanda yetimhanelerede gidebiliriz 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 19:44
Mayıs'ta belli olacak bakalım atamam içimden tek geçen İstanbul benimde. Hayırlısı bakalım.. 
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 21:49
Çiğ köfte yapmayı bilen varmı :)
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 21:53
Orjinalini yazan: kivanc kivanc Yazdı:

Çiğ köfte yapmayı bilen varmı :)

yok artıkLOL  Ramazan abi biliyormuş...

Düzenleyen dogan106 - 03 Mart 2014 Saat 21:53
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 22:05
valla bilmiom :( geçenlerde bi yapayım dedim berbat bişey çıktı ortaya :))

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 22:15
Orjinalini yazan: tongucuk tongucuk Yazdı:

Ramazan abi sen yap yeter valla ben o berbatıda yerim beLOL  
Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 22:17
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

Ramazan abi sen yap yeter valla ben o berbatıda yerim beLOL  

Dur bi kapak yapıyım :) Ben ısmarlarım size çiğköfte yapmayı bilen yoksa. Doğan ın patso işine benzemez ama :D
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 22:20
vuuuuuwww kapakkkk : )))

Yukarı Dön
kivanc Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kivanc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 22:21
Cool
Yukarı Dön
tongucuk Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tongucuk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 22:22
#kıvançbizeçiğköfteal  : ))

Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 23:13

barınaklara ormanlık arazilere terkedilen  minik dostlarımız için kuru mama artık yemek makarna vb yiyecekler götürerek besleyerek bu tarz bi toplu organizasyonda yapılmasını hatta böyle bir organizasyona öncülük yapabilirim yedikule hayvan barınağı ve arnavutköy fatih ormanları yolkenarlarında onlarca başıboş hayvan var onlara bir nebzede olsa yardımcı olabiliriz haytap-haysev organizasyonumuza katılabilir onlarlada iletişim kurarak ortak ve daha kalabalık bir organizasyon yapabiliriz ayrıca böyle bir çalışma forum unda daha fazla tanıtılmasına sebep olur star tv ve fox tv yide katılıma iştirak ettirebilirim sanırım  Wink

+1 Clap
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 09:11
Konunun açılması da fikirlerde çok güzel olmuş devamı da gelecektir.
Ben şimdilik bir fikir veremeyeceğim ama yaptığımız kalabalık organizasyonlara darülaceze, kan bağışı, barınak yada belirli bölgelerde yardımcı kurumlarında katılımı olduğunda falan tv kanallarına haber vermek güzel olur diye düşünüyorum bende. Hatta ilk önce acaba yanlış anlaşılır mıyım diye tereddüt ettim ancak Ramazan abinin de dile getirdiğini görünce bende yazmak istedim. Sitemizin güzel bi şekilde reklamı yapılmış olur. Farklı forumlar gibi birbirimizle yarış yapıp onları youtubea eklemekten kat kat kat değerli bi hareket olur.
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 11:28
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 14133 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 17005 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 348 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 688 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 5031 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2634 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4786 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 476 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 8045 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 826 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 982 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 617 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5648 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 719 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 510 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 1015 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 524 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 615 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 794 1 Altann
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
efe24 1
rekasparov 1
muratatalay 1
KerimSahin 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English