![]() |
|
Yakıt Tüketimi sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2014 Saat 00:55 |
Halil sanırım aynı yöredeyiz şu ustaları bi paylaşalım istersen. Ben dalaman sanayide lastik vs'ye ve kadir ustaya giderim. Eskiden de ortaca'da opelim için ercan ustaya giderdim. senin güvendiğin bir usta var mı bölgede?
|
|
![]() |
|
djmaviyansima ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı djmaviyansima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer yakıt tüketimi fazlaysa; hava akışmetrenin değerlerine bir baktırın, enjektörlerinizde sağlam ise geriye tek pompa kalıyor. Pompanın cihazda değerlerine bakılır bir fikir sahibi olunamazsa pompa sökülür elemanlar aşınmamışsa tamir takımı değişir,kalibrasyon yapıp toplanır bu şekilde yakıt tasarrufu sağlanır. Ama her pompacıyı önermem bu konuda
|
|
![]() |
|
gecegöz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş yakıt tüketimini etkileyen birçok etken vardır.
Ama baskı balata bitmek üzre veya kavrama azaldı ise bunu zaten rahatlıkla anlayabilirsiniz.. Havaların soguk olması yakıt fiyatlarını tüketime ters oranda artması sizi yanıltmasın. ilk etapta tüketim grafiginize dikkat etmeniz daha mantıklı yaklaşımlar doguracaktır sizin acınızdan... Yakıt fiyatlarının artması aldıgımız yakıtın depoda daha az dolumu demektir,buda daha az kilometre yapmak anlamına gelir...
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Baskı balata değişimine sadece ustalık 150 lira istedi usta bu gün
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
bi baskı balatayı baktır abi fazlada zorlama bırakmasınn sonra
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
kuruş olarak hesaplarda artması normal çünkü mazotun litre fiyatı da artıyor. Aracın 100 km de kaç lt yaktığını hesaplayıp karşılaştırırsanız daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
halilefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2012 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Arkadaşlar başına gelen oldumu baskı balata bitmesi sonucu yakıtın artması bu gün denedim normalde alttan kavraması gerekirken debriaj tam üstte kavrıyor birde 2. viteste ve 3. viteste kalkmayı denedim stop etmeden kalktı.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
Ozaman kesin bitti baskı balata debriyaj da bir kaç gündür tüy gibi
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
baskı balata yakıtı etkiler
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Sanki debriyaj çok yumuşak geldi
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar peki baskı balata bitmesi yakıtı etkiler mi
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
Onlarıda yeni değiştirdim aslında 6 ay önce benimde aklıma geldi ama bakalım ne gibi bir sıkıntı çıkartacak.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
bundan pek bişe anlaşılmaz ama hava ve yakıt filitrelerin değişim zamanı gelmiş olabilir
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
Arkadaşlar aracım 1.5 senedir bende 2004 model peugeot 206 1.4 Hdı yakıt konusunda şöyle bir sıkıntım var aracı aldığımdan beri şehir içi 19 -23 arası değişiyordu ama bu ay şehir içi ve dışı toplam 30,3 krş yaktı kafam çok karıştı ne gibi sıkıntı çıkaracak endişelenmeye başladım fikri ve bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
|
|
halilefe
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |