![]() |
|
407 Km Sahteciliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
castoridae ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı castoridae
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2014 Saat 09:52 |
arkadaşlar bir süreden 407 sahibi olmak için arayış içindeydim. Muğla da 92 binde bir 407 baktık ama fiyatta anlaşamadık. iki gün önce eskişehirde 90 bin km'de 1.6 Comfort 2006 model bir araç için sahibi ile iletişime geçtim. Aracın ekpertiz raporlarının tam olduğunu, orjinal 90 binde olduğunu, motor ve yürüyeninin 10 numara olduğunu iddia ettiler. Bende bunlara bakıp bugün eskişehire yola çıkmayı düşünüyordum. Ama içime bir kurt düştü, aracın km'sinin kontrol etme ihiyacı hissettim. Bir arkadaşın yardımı ile peugeot bayiinden aracın bakım km'lerini aldım. inanılmaz şekilde şu an doksan bin görünen aracın 180 bin km'de dahi bakımları var. Üstelik iki yıl önce.
O kadar canım sıkıldı ki anlatamam. Dikkatli olmasak belki bugün arabayı alıp mağdur olacaktık. Binbir emekle kazandığımız o kadar parayı gasp edeceklerdi. Sahibinin belki günahı var, belki günahı yok. Belki bilgi sahibi değillerdir ama konuyu kendilerine bildirdim. Artık dürüst bir satıcı ise ilanı revize eder, etmez isede buraları takip eden arkadaşlar çok dikkatli olsunlar. İlan bu; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kesinlikle-degisensiz-2%2C5-parca-boyali-eksikleri-giderilmis-407-154283303/detay Bu arada temiz, düşük km'li 407 arayışım devam ediyor. Bütçem kısıtlı o yüzden 2006-2007 araçlar ile ilgileniyorum. Düzenleyen castoridae - 01 Mart 2014 Saat 09:53 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tramerden sorguladınız mı? Tramer de görünüyor mu km?
|
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Allah korumuş hocam
Benim bir tandığımın arkadaşı vardı araç kiralama şirketi işletiyordu araba lazım oldu arkadaşa 2 günlüğüne . orda konuşulurken şahit oldum km düşürme olayına ve şakınlığımı gizleyemedim. Adamlar araçlarım servis bakımlı ve km leri orjinal olsun diye servise gitmeden önce düşürüp servis bakımlarını yapıyorlardı. Yani servis bakımlı araç km si bile sahte oluyor ona bile güvenmemek lazım bence daha doğrusu artık neye güveneceğiz oda belli değil ki
Düzenleyen jpm06 - 01 Mart 2014 Saat 10:08 |
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
castoridae ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı castoridae
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam tramerde 235 liralık bir cam kırılma hasarı gözüküyor onun dışında birşey yok.
Km düşürüp servise sokuyor olabilirler evet. Ama tüvtürk her muayenede araç km'sinin alıyor. Oradan sorgulamanızda fayda var araç alırken. Şasi no ve plaka yetiyor. Muhtamelen tüve giderken km düşürme geriği hissetmiyorlardır. Hakikaten allah korudu. çok şükür darbe yemedik. Umuyorum kimse bu adamların tuzağına düşmez. Düzenleyen castoridae - 01 Mart 2014 Saat 10:23 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Tramerde km niye çıkmıyor anlamıyorum kaç defa muayeneye girmiş araç, bu devirde ikinci el araç almak çok zor, ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hasar araç plakası 5664 e mesaj yollarsanız aracın tramer kaydı ve tüvden son km lerinin raporu geliyor ücret 5 tl
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı castoridae
Hocam 5664 den km gelmedi, oradan sadece küçük bir hasar geldi. En garantisi tuvden birini bulup kontrol ettirmek.
|
|
![]() |
|
bestoforhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: er Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bestoforhan
407 mi satıyorum 2008 model boyasız değişensiz kazasız bakımlı 145000 de yetkili servis bakımlı (istisnasız)
31000 tl düşünürsen mesaj at ?
Düzenleyen bestoforhan - 01 Mart 2014 Saat 13:33 |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Bir an satın aldığınızı sandım yüreğim ağzıma geldi. Fakat sonunda çıkmadan servisi aradığınızı ve gidip almadığınızı okuyunca derin bir oh çektim. Bana ne oluyorsa işte
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı castoridae
Çok şükür almadım hocam. Kimsenin de binbir emek para döküp aldığı araçtan canı yanmasın diye foruma yazma ihtiyacı hissettim.
Yeni araç alacak arkadaşlar km'yi hem servisten, hem tüv türkten kontrol ettirsinler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı castoridae
Satıcı ilanı kaldırmış. Umuyorum satışi olmamıştır aracın.
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
aynı sorunlar benim ilana da geliyordu kızdım arabamı ilandan kaldırdım pert kayıtlı arabalar km si oynanmış araçlar fotoda farklı gerçekte farklı araçlar vs sanırım 2. el araba almak gerçekten çok sıkıntılı.
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
tramere mesaj attığımızda her zaman km bilgisi gelmiyor maalesef. sistem şu şekilde muayene girdiği km bilgisini saklayabiliyor fakat bundan 1 yıl önce istanbul'da 40 binde 2000 model roland garros bulmuştum. araç sigortacıdaydı. mesaj da attım muayene bilgisinde de o km'lerde muayeneye girdiği bilgisi geldi. sevinçliydim ama içime kurt da düşmedi değildi. sonra bi şekilde eski sahibine ulaşabildim. en az 180 binde olduğunu belirtti aracın ve almaktan vazgeçmiştim. km'yi ya servis kayıtlarından ya da aracın pedallarının, direksiyonunun ne kadar diri olduğuna bakarak anlamaktan başka çaremiz kalmıyor. dikkatli olmak lazım :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |