![]() |
|
Lpg bakımı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2014 Saat 16:06 |
arkadaşlar yarın yağ,yağ filtresi,lpg bakımı yaptıracam,hangi yağı kullanayım,lpg bakımında nelerin değişmesi gerekiyor ?
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bu ay sonuna yaptırcam çıkan sonuç için takipteyim
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
![]() ![]() ![]() ![]() |
mobil yada castrol 5-40 tam sentetik yağ kullan yanında borda atsan iyi olur birde yağ filitrelerin ve gaz filitlerini orjinallarını kullan şanzıman yağını kontrol ettir eger değişmediyse şanzıman yağınıda değiştir
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
lpg filtresini değiştirin ayrıca lpg hortumları zamanlar eskiyor özellikle ısıtma hortumları :) bide platik olan t leri alimiyum ile değiştir bence..neden hala plastik yaparlar anlamıyorum onları
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
lpg li araclara 10w40 tavsiye ediyorlar. 5w30 da cok yag eksiltiyormus.
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
5-40 yağ tam sentetik bi yağdır ben kullanıyorum eksilmede 8.000 km 250 gr filan anca eksiltiyor ona normal bence ama düşük km olanların hiç eksilttiğni görmedim
|
|
![]() |
|
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
arkadaşlar bugün yağı değiştirdim castrol 10w 40 baya boşaldı yağ ama yinede 3 litre aldı ? lpgnin filtresini değiştirdim,orda bi sıkıntı yaşadık filtreyi takarken hortumun içine parça gitmiş araçta lpg yokmuş gibi davranıyordu uzun çaba sonrası çözdük bakalım yakıtı etkileyecekmi,motorun 3 litre alması hala kafamı karıştırdı ?
|
|
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
3.5 almasi gerekmiyir mu?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benzinliler 3.2 lt alıyor, dizeller 3.8 lt alıyor. Muhtemelen biraz kullandıktan sonra o 0.2 lt'nin eksikliğini görürsünüz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
keşke 5-40 kullandaysın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
|
|
|
![]() |
|
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
peki bu bor yağ katkıları nekadar faydalı? yağ kanallarını tıkadığını duydum doğrumudur ?
|
|
yorgun doğdum dinlenmek için yaşıyorum....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
yağ kanallarını tikadiği doğru ama sahte ürünler tıkıyor :) alırken orijinal ürün almaya dikkat ederseksek kuladıgınız zaman görürsünüz faydalarınız birde 5-40 ya tam sentetik bi ya ince her zaman motor içinde daha çabuk dolaşır ve yağlamasız yer bırakmaz....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |