![]() |
|
Uzun yol da çıldrımak... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2014 Saat 17:26 |
|
son olay tam derslik olmuş ![]() |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benzer olay daha dün başıma geldi, tırcının teki durdu durdu tam ben gelirken önündeki aracı sollamaya kalktı, bizi ailecek damperine yapıştırıyordu, adamı sollarken kornaya bir basmaya başladım ta ki adamın beni duyamayacağı yere kadar, arabanın içinde kaynanam olmasaydı ana avrat gidecektim, ama bundan fazlasına da gerek yok, ne madur edin ne madur olun trafikte.
Daha da dramatik bir olay 3 gün önce Didim'den dönerken oldu. 2 gidiş 2 gelişli yolda sağda yine aynı tırdan var hızı 50-60 Ford marka, beni az önce sollayan Focus önündeki araç sola döndüğü için 10-20'lere kadar yavaşlamış mal mal bekliyor. ben arkadan 120 ile geliyordum, bayağı hız kestim tabi selektör de yaktım, adam durdu durdu birden sağa kırmaya başladı ama hızlanmadan. bu esnada bir baktım tırcı da gaza basmış focusu ezdi ezecek, mecburen duracak kadar yavaşladım selektörü falan bıraktım. O an sadece dua edebildim bir de kesik kesik kornaya bastım bir şeylerin ters gittiğini görsün diye. Neyse ki focusçu kıl payı kurtardı topladı direksiyonunu. Adamdan yol alacağız diye canından ediyordum :( Arkadaşlar trafikte kimseye ne takılın ne de sataşın. Herry'nin dediği gibi ertaf it kopuk dolu, canınıza bir şey gelirse daha çok üzülürsünüz.
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
vaybeee ne macera 6 patlar falan.. Yanınızda mı kaldı bu olay? Ben olsam polis molis/ eş dost akraba taarruza geçerdim ilk fırsatta
![]() |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
soluksuz okudum hikayenizi ![]() |
||
![]() |
||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|
Ben hayal meyal hatırlıyorum. Sene 95 96 falan annem ben babam Eskişehir'den memlekete doğru yola çıktık. Arabamız haci Muro. Babam şehirler arası yolda arabanın gittiği kadar basar. Hızımız 120 falandi muhtemelen yanımızdan bi kamyon geçti ve bizim araba fena savruldu yan taraf uçurum tek teker düştü babam zor topladı arabayı. Sonra bastı gaza bi yerde yetişti önünü kesti indirdi adamı bi kac tane vurdu sonra silahını çekti 8 lastiginin altisini patlattı ( silah altı patlar olmasa hepsini patlatirdi) sonra yola devam ettik. Boylelerine hakettigi cezayı kescen arkadaş
|
||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
kaçan illa vardır da onda da levye varsa, ben zaten vurmayı dusunmem de ya gelip vurursa kafadan, kafayı yarar basar gider. arabada tektim, belki bi arkadasım olsa inerdik belki de iyiki yoktu da inmedik, bilemiyorum. uzak dursunlar bizden bu tipler. |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
evet sirket arabası olsa fln belki denenebilir ama kendi arabamı on kaputtan sokarmıyım bilemedim simdi, zaten o dünya durdu sanki yarım saat gibi geldi, yüzbin turlu manyak var ulkede, neyle karsılasıcagımı kestiremedim. saolun. |
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
zengin züppenin tekidir, elfrenini hızla cekip eline levyeyi aldınmı son sürat kaçıyorlar
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
geçmiş olsun cem herelde o audi dek vatandaş kurtlar vadisi nin etkisinde kalmış mafyacılık oynamak istemiş büyük konuşmayayım ama öyle bi durumla karşılaşsam ben olsam öle yanlamaya şerit kapayan birine bodozlama dalardım arabayla çünkü oluşacak hasarın % 80 sorumlusu o olacak hem ona hasar verirdim hem onun kaskosundan arabamı yenilemiş olurdum
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
![]() Düzenleyen herry - 24 Şubat 2014 Saat 13:08 |
||
|
||
![]() |
||
|
bak ya yeni konustuk olaya gel, sol seritte bayır asagı 90 la gidiordum, yagmur da ciseliyor, yan serittede baska araba var aynı hızlardayız, arkamdan seytan gibi led farı olan bi audi selektor caka caka gelmeye basladı. tamda viraja geliyordum. bu arada hic bir sucum yok tamamen nizami kullanıyordum ve de kurallara uygun. zaten yavaslıyorum artık. bu daha cok selektor atmaya basladı, gaza bassam kayar bariyerlere patlarım donerken. saga gecemiyorumm, yanımda araba var, aynı hızsa oda frenlemeye basladı. neyse iyi ce yavasladım. yandaki gidince saga gectim. arkamdakide soldan uzadı. icimden manyaqmıdır nedir kaza yaptıracaktı acelesi ne dedim. virajı bi dondum ki yavaslamıs 20 ile gidiyor. sastım kaldım. sol seritte arkasına seyrederken, aga adam yolda durdu birden!!! napmaya calısıyor anlamadım?? ne korna ne selektor, hic bisi yapmadım. saga sinyal verdim saga cıkmak istedim. saga kırdı gecis izni vermiyor. capraz durdu iki seridi kapadı. kaldık ole. icinden biri cıkıp saldıracak diye dusundum. camları fimli a5, elim ayagım bosaldı resmen nolcak simdi diye. ya biri inerse kaka yoluna gidicez dedim. manyak dolu ulke. kapıları kitledim. arkadan arabalar geldi, 2-3 tane korna fln yaptılar audi bastı gitti uzadı. bu da benim yasadıgım olay, Allah hepimizin ayardımcısı olsun. edit imla Düzenleyen herry - 24 Şubat 2014 Saat 13:08 |
||
|
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
arkadaşlar ben otobanda 3 tane kamyonun ortalama 60-70 km hızla bibirlerini solladıklarına şahit oldum 3 şeritide isgal etmişlerdi Allah korkularıda yok bunların direk cinayete teşebbüsten yargılanmaları lazım araçta bulunan insanların canına kastediyor sonuçta
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
abdullahaydn52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
|
çok sesli güldüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-DESİNG
|
||
![]() |
||
|
yada gerçek hayattaki tarzlarını , sürüşe yansıttıklarını
![]() |
||
![]() |
||
|
Mahkemeye verilmeyeceğimi bilsem fiat albea/hyundai accent şöförleri(ağırlıklı taksiciler fakat hiç azımsanmıycak oranda normal hayatta bu 2 arabayı kullanan araç sahipleri) ile ilgili öyle bi video hazırlarımki bu aracı kullananların trafikte sürüş tarzlarını gerçek hayatlarınada yansıttıklarını kesin olarak kanıtlarım. |
||
![]() |
||
|
normal trafikte orta seritte gidiyorken arkamdaki beni sollamak yerine bana deli gibi selektör çakıyorsa inadına frenliyorum yavaslıyorum. kopru trafiginde yavas yavas adım adım giderken, adam onundekiyle 4 arabalık yer açıyor gaza basmamak icin, bende sinyalimi verip oraya girmek istedigimde benzin yakmamak icin gaza basmayan duran adam, 6 bin devirle kalkıp neredeyse vuracak gibi geliyor ve o boslugu kapatıyor. arkadas madem ilerliyecen onunde araba istemiyorsun, ozman tak vitesi 1 e gaza bas onundekini takip et, 4 arabalık yer açma, kim olsa girmek ister.
|
||
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Böyle bır olay başıma geldi adamın altında şahin var yol istedı sol şerıtte verdım daha sonra önüme geçtı bende kızarak makas attım tekrar onume geçtı yıne atıp uzadım trafık nedenıyle bu geldı makas falan ne bılıyorsa yapıyor daha sonrasında artıslığı fazla surmedı ve ılerde kaza yaptı afedersınız ama arkamla guldum demek ıstedığım bu tarz saçma ınsanlar yuzunden sınırelerınıze hakım olamayıp başınıza iş almayın tedbırı elden bırakmayın onun dışında keyfınıze bakın cahıl çok ınsanlar nerde ne ne yapması gerektığını bılmıyor :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
Coguna katildm gecmis olsun bende boyle hafif akan yogun olmayan trafikte arkaya yanasip sellektor yapana gicik oluyorum abicim zaten onumdekiyle aramda bi araba mesafesi mesafe var trafik zaten yogun arabalar zaten gitmesi gerektigi hizda gidiyor neyin kafasini yasiyonuz inadina gicikligina frenliyorum bide serit degistirirken kopru trafiginde sinyalimi veriyorum saga yada sola dogru kayiyorum inadina gaza yukleniyolar girmiyim seride diye inadina onun onune giriyorum ne pahasina olursa olsun
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
![]() ![]() |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
en kısa zamanda Turk versiyonunu çekelim sonra muhtemelen Zaga' ya çıkarız
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |