|
106 quicksilver stop veya duy |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2014 Saat 14:44 |
|
arkadaşlar benim stop su almıs 4 lüler açıkken kısıp açıyor ve sanırsam pastan şase yapıyor olabilir saga sinyal verirken frene bastıgımda hızlı hızlı yanıp sönüyor duyu deiştirmek istiyorum aslında sag arka stop duyuna ihtiyacım var bi kac cıkmacıya baktım ama temizini bulamadım cogu baya bi paslı varmıdır elinde olan yada en son ihtimal temiz stop alıcam bosuna stop parası vermek istemiyorum 0 ı 100 lira yaklasık duy 15 20 lira bişey cıkmacılarda ama temiz bulamadım elinde olan varmı ? duyu degistirip silikonluycam stopları
Düzenleyen yawruaslan - 21 Şubat 2014 Saat 14:53 |
||
i my quick !
|
||
TayfunGti
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
|
|
bende çift stop var fiyatı 40 tl fotoları atarbilirm istersen temiz
|
||
TayfunGti
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
|
|
|
||
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
|
Bunlar orjinal mi bendekiyle baya farkli gozukuyor
|
||
i my quick !
|
||
TayfunGti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
|
|
evet orjinal dısında kırmızı film var o yüzden ogle istersen cıkarabilirsin
|
||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kadir kardeşim bu stoplar orjinal stop değil. 106Giresun'un yanlışı var bunlar 3d stop tabir edilen stoplar olması gerekiyor.
|
||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
||
yawruaslan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
|
Evet bende onu gordum bunlar orjinal degil kardesim yinede tesekkur ederim iyi satislar sana
|
||
i my quick !
|
||
TayfunGti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
|
|
evet yanlıslık bende kusura bakmayın 3d işini görmezmi
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba kardeşim, 40 liraya okutmaya çalışıyon stoplarını fakat allah korusun bi kaza yada baska bi sebepten aracının üzerindeki stoplara birşey olursa 40 liraya okutacağın stopları 100 liradan geri alırsın. Çok para lazım değilse bırak kenarda dursunlar |
||
yawruaslan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
|
Tesekkur ederim usta ama ben orjinallerini daha cok seviyorum herhangi bir 3d stop yada baska stop yerine orninaller tercihim tesekkur ederim iyi satislar |
||
i my quick !
|
||
TayfunGti
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
|
|
sıkıntı yok kardeşim bende ayrittten bir çift daha var |
||
serdaralısan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
|
kardeşim konu eski ama 40 tlye satmadıysan ben alırım bu 3d leri bende de var yedek olsun
|
||
change
|
||
Barbar_35
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Barbar_35
|
|
40 lira cok iyi ya :) serdararslan almazsa bende talip olabilirim, orjinal sevmiyorum
|
||
Loading...
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |