![]() |
|
Arkadaşlar yardım :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2014 Saat 18:42 |
|
arkadaşlar.38600 km de 207 trendy sahibiyim.
4. viteste 50 km hızda özellikle 2000 devir ve altında baş gösteren bir uğultu var. özellikle 2000 devir ve altı...5. viteste de yapıyor. hız ve sürat arttırkça ses artmıyor aksine kayboluyor. video ekledim. izleyip bilgi verirseniz sevinirim. sizde de böyle mi? not: şanzıman yağı eksik değil bu arada...3 ay önce total 75w80 yağ koydu servis. 2 litre... |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
4. viteste 50 km hız az degil mi? ben 70 e cıkamdan atmıyorum 4 e, gerci motor istedigi vitesi hissettiriyor.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
|
yukarıda da bahsettiğim gibi sorun zaten 4. viteste düşük bir hız olan 50 km ve civarında yapıyor.
mesela bu sesi normal kullanımda yani 2500-3000 devir aralığında vitesleri değiştirdiğinizde pek duymuyorsunuz. 4. viteste özellikle 50 km ve civarı. dikkat ettiyseniz videoda sürekli 2000 devir ve altındaki devirlerde kullanmaya çalıştım daha rahat duyulsun ses diye.
Düzenleyen maverick - 20 Şubat 2014 Saat 19:11 |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
evet anladım, bilemedim acaba daha dusuk vites istedi diye mi cıkarttı o sesi? bana oyle geldi en azından. umarım sıkıntı yaratıcak bisi degildir size.
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam 4.viteste 50 ile gitmek doğru değil bence, devir saati 2000i bile bulmuyor, araç yüksek viteste hızı çok düşük haliyle hızlanmak için zorlanıyor o yüzden geliyor diye düşünüyorum yani aracınızda hiç bi sıkıntı yok rahatlıkla binebilirsiniz :)
Düzenleyen Turgay_66 - 20 Şubat 2014 Saat 22:25 |
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar biiyorum 4. vitesin değeri 50 km değil. ama bir gün trafik önümde sıkıştı hız 50 km ye;devir de 2000 e düştü. vitesi düşürmedim. o zaman farkettim bu olayı. özellikle devir 1750 -2000 de, vites 4 te, hız 50 iken yapıyor. yoksa 4. vitesin değeri 80-100 km arası.
|
||
![]() |
||
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bana da sadece yanlış vites seçiminden gibi geldi
Düzenleyen fearles - 21 Şubat 2014 Saat 12:58 |
||
carpe diem
206+ HDI |
||
![]() |
||
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
Herkes sölemiş zaten 50km nin vitesi 4 degil zorlandıgı motor sıkıştığı için yapıyor normal viteslerde kullanndıgın zaman yapmıyorsa rahatsız eden ne ? sonucta arabanın bi sıkıntısı yok
![]() Düzenleyen eguet - 21 Şubat 2014 Saat 13:36 |
||
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Usta o değilde çeyrek depo benzin kalmış be :( :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Benzin zammindan sonra fulleyemiyoruz.40 liraya ibre bile kimildamiyor.
|
||
![]() |
||
|
Merhaba; normal sürüşte denediniz mi ses veriyor mu?
|
||
![]() |
||
|
vitesleri ekonomik sürüş olan 3000 dd değiştirdiğimde herşey normal gibi sanki. bu devirlerde sürdüğümde videodaki uğultuya benzer bir uğultu hissetmedim. bu devir tabiki 4. vites için çok düşük biliyorum ama bunu bir gün sıkışan trafikte vites düşürmediğimde farkettim. yoksa 3000 dd vites değiştirmeye gayret ediyorum. Düzenleyen maverick - 21 Şubat 2014 Saat 20:24 |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Rahat olun yahu bir şey değil. Pek bir şey duyulmuyor gerçi ama sanırım zaten her araçta olan uğultuya benziyor.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |