![]() |
|
ferrari çakar lamba nasıl takılır ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burak.677 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2014 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak.677
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2014 Saat 18:25 |
ferrari çakar lamba nasıl takılır ?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz konuyu açsanız ?
|
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Sanırım piyasada satılan arka tamponun altına takılan üçgen şeklindeki çakarlardan bahsediyorsunuz.
Lamba tamponun altına vidayla tutturuluyor, kablosunu da aracın stop farı kablolarının geçtiği bir yere çıkartıp: fren lambasına giden kablolara bağlayarak montajı tamamlamış oluyorsunuz.
|
|
![]() |
|
burak.677 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2014 Konum: zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak.677
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet tamponun altına takılan çakar. 3 kablo var hangisi hangisine bağlancak onu bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
içinden uygulama ilgili bir dökümantasyon çıkmadı mı ? |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
güzel duruyor fakat dikkat polis ceza için geziyor :))))
|
|
2002 1.6 110 hp 98500
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak.677
eyvallh abi saolsn
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Ben onun yerine arka sise gömülü kendinden devreli lamba aldım. Daha orji oldu
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
900 tl ceza nasıl yenir diye değiştiriyorum konu başlığını
![]() |
|
![]() |
|
Bana kalırsa devresini sök eğer output 12v ise tavan lambasına (3. stop) bağla .
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Hiç girmeyin böyle işlere. Canınız büyük yanar sonra. Saçma sapan bir lamba yüzünden 300 TL ceza yiyenler var.
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Örneğin ben!!! Arka siste vardı çakar lamba Etlik-Kasalar yolunda gecenin bi yarısı cezayı yedim güzelce hiç taktırmayın gerek yok bence :)
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() Ya arkadaşlar buna çakar lamba demek bikere en başta yanlış değil mi? Ben taktım diye savunmuyorum ki savunsamda savunmasamda bu ortamda elde edilebilecek bir sonuç yok zaten :) ama şunun için durduran polise ceza kestirmek için çok ters gitmek lazım gibi geliyor mantıklı açıklama yapılırsa insan evladı olan bir polisin ceza yazacağını sanmıyorum. Yazan ve cezayı yiyenler yukarıdada gördüğümüz gibi illaki var ama bana saçma geliyor.. En sonunda yanıp sönmesini iptal edicem sadece parklarla beraber yakıcam o olucak sabah sabah moralim bozuldu yine :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
orhan_guney ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhan_guney
ben yerinde olsam denemem takmam modası çok gecti.
|
|
207 RC
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |