|
Kedi Katili |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2014 Saat 20:39 |
Haberlerde izlemişsinizdir ama bilmiyenler olabilir. Can Aksoy adında, insan diyemediğim bir mahlukat yavru kediyi önce vahsice kesmis parcalamıs sonra can cekisen hayvanın üzerine 30 lt damacana sisesini atmış. video internette var izlemenizi tavsiye etmem. ve bu sahıs 300 tl ceza odeyerek serbest kaldı. bugun kedi kesen yarın insan keser. bugun taksimde hayvan hakları yuruyusune katıldım. bir hayvan sever olarak icim kan aglıyor. lutfen duyarlı olalım bu konuya.
basından olayla ilgili ayrıntılı haberler; http://www.haberform.com/haber/can-aksoyun-kedi-vahsetini-ortaya-cikaran-kiz-tehdit-edildigini-soyledi-121229.htm http://www.hurhaber.com/eskisehir-de-kedi-kesen-can-aksoy-un-goruntuleri/haber-615855 eksi sozlukte hakkında 130 sayfadan fazla yazı var. http://eksisozluk.com/can-aksoy--781055?nr=true&rf=mustafa%20can%20aksoy |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kesinlikle normal bir insanın yapacağı davranış değil ciddi sorunları var bunun
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o şerefsizin ilacı bende bana yollasınlar onu !!!! tedavisini ben üstleniyorum ...
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Paylaşım için çok teşekkürler cem abi dikkate alınması gereken bir mevzu keşke sokaktaki hayvanların hepsine yetişebilsek onları sahiplendirebilsek
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
Belki biraz sert olcak ama böylesini ya müebbet hapis olcak yada yasatmican bile abicim
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu forumda kimse kimsenin dini inaçlarına, ibadetlerine laf edemez forumumuzun ilk kurallarından biridir isteyen ineğe tapar isteyen sıçana, herkes birbirinin inancına saygı göstermek zorundadır. Din, ırk, siyaset gibi konular en hassas olduğumuz konulardır ve kesinlikle affı yoktur.
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gerekeni yapan ve benim daha fazla günaha girmemi engelleyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Biz nasıl ineğe tapana bile saygı gösteriyorsak aynı saygıya da bekleriz, tekrar söylüyorum bu konularda kesinlikle af yok...
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Duyarlı yöneticimize ve forum dostlarımıza teşekkürler.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
yawruaslan
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
Gordum izledim inanin isim gucum olmasa bos vaktim olsa eskisehire boluya gider arar tarardim 5 dakikacik karsima dikilse yeterli olur bakalim ben onu kedi gibi miyavlatiyomuyum miyavlatmiyomuyum
Düzenleyen yawruaslan - 16 Şubat 2014 Saat 23:00 |
|
i my quick !
|
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Biz yemek yerken, mangal yakarken etrafta doluşan kedileri kovma yerine onlara yiyecek veriyoruz.
Su sürekli kaplarda mevcut zaten. Afiyetle yedikleri yemeğin kemikleri her ne kadar bahçemizi kirletse de biz temizliyoruz. Bir de bunlara bakın. Kelimeler bitti tükendi ne diyeceğimi bilmiyorum.. |
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet vahşet bu ama, dana eti yinen, tavuk pilici löp löp götüren insanlarız biz... bu küfür ettiğimin yaptığı canilik tabiki ve her cani allahın gazabıyla terbiye olur.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
bu kişi insan olamazz sorunlu bir insann tedavi altına alınmalı böyle insanlarr bunlarr toplumda dolaştırılmamalı bence
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
böyle insana ne denir ki, bunun öbür dünyası var daha...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |